Przemek R Napisano 11 Maja 2021 Autor Share Napisano 11 Maja 2021 Witam, miałem okazje popracować nad nissanem oto kilka zdjęć : Nie jest idealnie ale jest to mój pierwszy model cywilny. Ten biały lakier mnie pokonał ... Jak zawsze mile widziane komentarze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 11 Maja 2021 Share Napisano 11 Maja 2021 Witam, dla mnie wygląda bardzo dobrze biały kolor jest trudny a tu wygląda ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 12 Maja 2021 Share Napisano 12 Maja 2021 Albo mi się wydaje, albo prawe koło jest mocniej schowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 12 Maja 2021 Autor Share Napisano 12 Maja 2021 Godzinę temu, kashato napisał: Albo mi się wydaje, albo prawe koło jest mocniej schowane. Tak ale to jest złożone na sucho , ale dziki za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi