cayman Napisano 31 Grudnia 2020 Share Napisano 31 Grudnia 2020 No dobra ,stary rok się kończy to się wreszcie zebrałem do zrobienia fotek do galerii końcowej . Jak modelarstwo jest moją pasją to fotografia jest moją czarną zmorą. Sam model jak większość produktów Tamiyi należy do grupy przyjemnie się składających. To co nie bardzo pasowało to siedzisko, bo odstawało od baku i tu trzeba było trochę popracować przy dopasowaniu. Dodatkowy zestaw waloryzacyjny Top Studio dodaje trochę smaczków i mogę go w zupełności polecić. Decale carbonowe to już dla każdego, kto ma chęć powalczyć z tym modelem to wybór indywidualny bo trzeba trochę popracować, po docinać ,żeby wszystko ładnie się ułożyło i dopasowało. Tak poza tym ,,więcej grzechów nie pamiętam" i życzę wszystkim HAPPY NEW YEAR. I pierdoły 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 31 Grudnia 2020 Share Napisano 31 Grudnia 2020 Piękny, a zdjęcia też super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 31 Grudnia 2020 Share Napisano 31 Grudnia 2020 1 godzinę temu, cayman napisał: Jak modelarstwo jest moją pasją to fotografia jest moją czarną zmorą. Mam to samo Motorek (czyli motocykl) piękny, gratulacje Wszystkiego najlepszego w Nowym 2021 Roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinWSS Napisano 31 Grudnia 2020 Share Napisano 31 Grudnia 2020 Pikna bestia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Stycznia 2021 Share Napisano 1 Stycznia 2021 Obyś kontynuował w 2021! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 1 Stycznia 2021 Share Napisano 1 Stycznia 2021 Model po prostu rewelacyjny! Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi