Jacorro Napisano 1 Stycznia 2021 Napisano 1 Stycznia 2021 Witam, zamieszczam kolejny model. Liczę na komentarze, które pomogą mi się rozwijać. Cytuj
Thalgonis Napisano 1 Stycznia 2021 Napisano 1 Stycznia 2021 Nie leżą mi te gałęzie. Rozumiem, że to koperek, ale powinieneś przemalować te główne „konary”, bo na pewno nie były zielone Cytuj
Jacorro Napisano 1 Stycznia 2021 Autor Napisano 1 Stycznia 2021 1 godzinę temu, Thalgonis napisał: Nie leżą mi te gałęzie. Rozumiem, że to koperek, ale powinieneś przemalować te główne „konary”, bo na pewno nie były zielone Nie to nie koperek Cytuj
Seb Napisano 1 Stycznia 2021 Napisano 1 Stycznia 2021 Czy koperek czy pietruszka nie zmienia to faktu że wygląda to fatalnie. Podobnie jak te czerwone odcinki gąsienic z pokryte jakimś glutem. Błoto na ekranach też słabe. Wyrzuć zielsko i oczyść i przemaluj gąski a od razu efekt będzie lepszy. A przy budowie kolejnego modelu załóż warsztat. Cytuj
mandrivecs Napisano 1 Stycznia 2021 Napisano 1 Stycznia 2021 Model całkiem przyjemny. Roślinki słabo wyglądają. Ja bym je usunął. Cytuj
_OldMan_ Napisano 1 Stycznia 2021 Napisano 1 Stycznia 2021 2 godziny temu, Jacorro napisał: Nie to nie koperek Pewnikiem Komosa Ciernista zwana Pianą Morską. Ale fakt słabe to jest. Cytuj
patrykd Napisano 1 Stycznia 2021 Napisano 1 Stycznia 2021 Te gałązki do poprawy. Wtedy można to ocenić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi