Jacorro Napisano 1 Stycznia 2021 Share Napisano 1 Stycznia 2021 Witam, zamieszczam kolejny model. Liczę na komentarze, które pomogą mi się rozwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Stycznia 2021 Share Napisano 1 Stycznia 2021 Nie leżą mi te gałęzie. Rozumiem, że to koperek, ale powinieneś przemalować te główne „konary”, bo na pewno nie były zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 1 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2021 1 godzinę temu, Thalgonis napisał: Nie leżą mi te gałęzie. Rozumiem, że to koperek, ale powinieneś przemalować te główne „konary”, bo na pewno nie były zielone Nie to nie koperek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Stycznia 2021 Share Napisano 1 Stycznia 2021 Czy koperek czy pietruszka nie zmienia to faktu że wygląda to fatalnie. Podobnie jak te czerwone odcinki gąsienic z pokryte jakimś glutem. Błoto na ekranach też słabe. Wyrzuć zielsko i oczyść i przemaluj gąski a od razu efekt będzie lepszy. A przy budowie kolejnego modelu załóż warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Stycznia 2021 Share Napisano 1 Stycznia 2021 Model całkiem przyjemny. Roślinki słabo wyglądają. Ja bym je usunął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 1 Stycznia 2021 Share Napisano 1 Stycznia 2021 2 godziny temu, Jacorro napisał: Nie to nie koperek Pewnikiem Komosa Ciernista zwana Pianą Morską. Ale fakt słabe to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 1 Stycznia 2021 Share Napisano 1 Stycznia 2021 Te gałązki do poprawy. Wtedy można to ocenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi