Micz Napisano 3 Stycznia 2021 Share Napisano 3 Stycznia 2021 Jak na Italeri to dość przyjemny w budowie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Stycznia 2021 Share Napisano 3 Stycznia 2021 Ładny, przyjemny dla oka. Jedynie do czego mozna się przyczepić to widoczne łaczenie form na częsciach wirnika głównego. zabrakło chwili na oskrobanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micz Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2021 (edytowane) 7 godzin temu, Moses napisał: Ładny, przyjemny dla oka. Jedynie do czego mozna się przyczepić to widoczne łaczenie form na częsciach wirnika głównego. zabrakło chwili na oskrobanie. To jest łączenie dwóch połówek co nie zmienia faktu babola z mojej strony. Kiedy model lepiłem (2019 rok) wydawało mi się to ok. Teraz na pewno bym to zrobił inaczej: zalał łączenie CA i wytrasował linię Edytowane 3 Stycznia 2021 przez Micz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 24 Sierpnia 2021 Share Napisano 24 Sierpnia 2021 Bardzo przyjemny model a sam pierwowzór należy do najpiękniejszych śmigłowców transportowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 13 Września 2021 Share Napisano 13 Września 2021 Fajna, przyzwoita, drobiazgowa robota. Jak na 1:72 to wyszło naprawdę dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi