mikemc Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Witam. Projekt wreszcie skończony. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Mistrzostwo! Zwłaszcza błona na skrzydłach bardzo mi sie podoba, bo swojego cthulu męczę i nie mogę na to sposobu znaleźć. Spokojnie mógłbyś na Putty&Paint wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2021 Jeszcze jedna fota. COMBO. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Mistrzostwo! Dla mnie bajka! A w wodę gapię się już przeszło pół godzinie by i nie mogę przestać. Proszę o receptę na takie wykonanie morskich głębin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2021 Kilka miesięcy temu był mały warsztacik. https://modelwork.pl/topic/39530-wspaniały-świat-172-chyba/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Stycznia 2021 Share Napisano 12 Stycznia 2021 co tu dużo gadać - rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi