barszczo Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 NARESZCIE go skończyłem. Był to jeden z tych modeli które nie chcą być skończone i dają o tym znać na każdym kroku. Rozpoczęty był jako Kittyhawk Mk.Ia, potem dwa razy przemalowany ostatecznie skończył jako P-40E Texas Longhorn Johna Landersa. Model to klasyczna Hasegawa, która wymaga sporo szpachlowania ze względu na podział technologiczny i unifikację z innymi wersjami. Dodana duża blacha Eduarda i żywiczne rury Quickboosta. Malowany farbami Gunze H i C oraz Tamiya przy pomocy szablonów AML, na to poszły specyfiki AK, Miga, pastele i kredki. Kalki Tally Ho, zdecydowanie najsłabszy element tego modelu. Dyskusyjne kolory i dziwny film który najpierw zniknął, a potem jak duch pojawił się ponownie po nałożeniu matu. Mimo to miłego odbioru jak zwykle życzę: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 Mnie również bardzo się podoba "Curtissik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 P40 jest jak dla mnie,jedną z ładniejszych maszyn IIWŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 Mnie również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 Fajny ale można jeszcze nad nim popracować bo dałeś oznaczenia zestrzeleń ale karabiny i wyrzutniki czysciutkie, oponki lekko podpilowac i oslone kabiny docisnac i bedzie wszystko git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafako Napisano 22 Stycznia 2021 Share Napisano 22 Stycznia 2021 Również jestem na tak tym bardziej, że sam nie dałem rady temu zestawowi Dodatkowy plus za nitowanie którym się nie pochwaliłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi