Kolekcjoner WP Napisano 30 Września 2023 Autor Share Napisano 30 Września 2023 Praga RV w trójbarwnym kamuflażu, czyli nietypowa. Praga RV 10 Brygada Kawalerii Pancernej, wrzesień 1939 First to Fight 1/72 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 30 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2023 (edytowane) Żeby był porządek w działalności na forum, wstawiam i tutaj zdjęcie mojej najnowszej Iskry. PZL TS-11 Iskra 1919, 7 Pułk Lotnictwa Specjalnego Marynarki Wojennej, Siemirowice 1994 Arma Hobby 1/72 PZL TS-11 Iskra o numerze 1919 została pomalowana na niebiesko-szaro w 1994 roku. Była to oddolna inicjatywa Pułku. Niestety nie spotkała się ona z pochwałą władz wojskowych i samolot został pozbawiony takiego kamuflażu. Później latał w czarno-szarym kamuflażu. Edytowane 30 Grudnia 2023 przez Kolekcjoner WP 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 11 Stycznia Autor Share Napisano 11 Stycznia Podsumowanie planów na 2023 rok wypada tak: Myślałem, że skleję więcej modeli, ale wyszło tylko 18... A na 2024 rok mam takie plany (optymista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia 23 minuty temu, Kolekcjoner WP napisał: na 2024 rok mam takie plany 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 11 Stycznia Autor Share Napisano 11 Stycznia Teraz, Grzes napisał: Model parowozu Big Boy leży u mnie na półce od 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia 3 godziny temu, Kolekcjoner WP napisał: Podsumowanie planów na 2023 rok wypada tak: Myślałem, że skleję więcej modeli, ale wyszło tylko 18... A na 2024 rok mam takie plany (optymista Oczywiście łącznie z tymi nie wykonanymi z 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia Pierwszy model A.D. 2024 ukończon. Dla odmiany jest z papieru. ORP Toruń Monitor rzeczny Extra Model nr 37 1/120 (TT) Monitor służył we Flotylli Wiślanej, a później we Flotylli Pińskiej, gdzie został zatopiony przez własną załogę w połowie września 1939, a następnie wydobyty przez sowietów i wcielony do ich marynarki wojennej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 19 Stycznia Autor Share Napisano 19 Stycznia Kolejny polski francuz do kolekcji. Potez 540 por. pil. Jan Biały Rennes, 1940 Směr ex. Heller (1967) 1/72 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 7 Marca Autor Share Napisano 7 Marca Polski Fiat 508/III furgon 10 Brygada Kawalerii Pancernej Manewry wołyńskie, wrzesień 1938 IBG 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Przydało by mu się nieco dopracowania. Np. zapuszczenia czarnym washem wgłębień na chłodnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur_12 Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca Pokaźna kolekcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 16 Marca Autor Share Napisano 16 Marca 8 godzin temu, Artur_12 napisał: Pokaźna kolekcja Dzięki, zgadza się. W kolekcji mam obecnie 270 modeli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur_12 Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca Może też kiedyś tyle będę miał... Widać że z modelarstwem jesteś od lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur_12 Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca Jaki teraz model rozgrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 19 Marca Autor Share Napisano 19 Marca 3 godziny temu, Artur_12 napisał: Jaki teraz model rozgrzebujesz? Poza forum sklejam bardzo powoli Poteza 25 i czołg FT-17, a na forum mam wątek warsztatowy z Fairey Fulmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur_12 Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca są te francuskie, rumuńskie jest praktycznie wszystko! (Gdyby złożyć TYLKO polskie pojazdy samoloty (wyprodukowane zaprojektowane w polsce) to by nie było by tego za dużo... większość prototypowych które nie brały udziału w walce... dewotine D.520 jest? nie widzę go tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi