mandrivecs Napisano 29 Stycznia 2021 Napisano 29 Stycznia 2021 (edytowane) W temacie ogólnym dotyczącym projektu grupowego pisałem się jako chętna osoba to dołączam do zmagań. Czasu mało, obowiązków dużo, a rozgrzebanych projektów jeszcze więcej. Jednak skoro się deklarowałem to jestem - do końca całe dwa miesiące, mam nadzieję, że coś z tego będzie. W zamyśle ma powstać LAV-25 Piranha US Marine Corps. Z ODS zdjęć jak na lekarstwo, jeśli są to w słabej rozdzielczości. Combat Camera jeszcze wtedy niestety nie było. Z trudem wygrzebane referencyjne foto poniżej: Zestaw bazowy to jedyny na rynku model Trumpetera (jest jeszcze drugi wersji SLEEP tego samego producenta - obydwa różnią się szczegółami). ITALERI gorszej jakości od jakiegoś czasu niedostępny. Do zobaczenia... Edytowane 29 Stycznia 2021 przez mandrivecs Cytuj
Moses Napisano 1 Lutego 2021 Napisano 1 Lutego 2021 Spokojnie, jak nie styknie czasu to bedziemy bawić się dalej po terminie Zasiadam i wyciągam popcorn Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi