mandrivecs Napisano 29 Stycznia 2021 Share Napisano 29 Stycznia 2021 (edytowane) W temacie ogólnym dotyczącym projektu grupowego pisałem się jako chętna osoba to dołączam do zmagań. Czasu mało, obowiązków dużo, a rozgrzebanych projektów jeszcze więcej. Jednak skoro się deklarowałem to jestem - do końca całe dwa miesiące, mam nadzieję, że coś z tego będzie. W zamyśle ma powstać LAV-25 Piranha US Marine Corps. Z ODS zdjęć jak na lekarstwo, jeśli są to w słabej rozdzielczości. Combat Camera jeszcze wtedy niestety nie było. Z trudem wygrzebane referencyjne foto poniżej: Zestaw bazowy to jedyny na rynku model Trumpetera (jest jeszcze drugi wersji SLEEP tego samego producenta - obydwa różnią się szczegółami). ITALERI gorszej jakości od jakiegoś czasu niedostępny. Do zobaczenia... Edytowane 29 Stycznia 2021 przez mandrivecs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 1 Lutego 2021 Share Napisano 1 Lutego 2021 Spokojnie, jak nie styknie czasu to bedziemy bawić się dalej po terminie Zasiadam i wyciągam popcorn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Sierpnia 2021 Share Napisano 4 Sierpnia 2021 Gdzie ta Piranha????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi