makinen Napisano 18 Lutego 2021 Napisano 18 Lutego 2021 (edytowane) Dobrnąłem i tu do końca. Szczęśliwego...? Edytowane 18 Lutego 2021 przez makinen 3 Cytuj
kubisz Napisano 18 Lutego 2021 Napisano 18 Lutego 2021 Mnie się to generalnie bardzo podoba Świetne te wszystkie "dodatki" - manele, koło zapasowe, opona, kanistry, kaem w opakowaniu, anteny. Super!. Podoba się, ale oprócz brudzenia... Kolor brudu na kołach wygląd na na inny, bardziej żółty, niż na nadwoziu. Z kolei na nadwoziu widać wyraźnie, gdzie zaczynałeś jazdę pędzlem w dół (np. ostatnie zdjęcie, zaraz za tylnym oknem). To przejście powinno być dużo bardziej płynne. Spróbuj jakoś porozcierać. Cytuj
kryspacz Napisano 18 Lutego 2021 Napisano 18 Lutego 2021 Bardzo fajny, i całość z malowaniem, i detale. Trochę wylazł szw z prawej strony wydechu, i na zdjęciu wygląda na nierozwiercony? Fajne te pół zapasu z przodu to na oponę, z której powietrze owszem schodzi, ale tylko na dole? ;) Cytuj
makinen Napisano 18 Lutego 2021 Autor Napisano 18 Lutego 2021 Generalnie bardzo przyjemny model ( miałem obawy co do Italeri) i chętnie zmajstrowałbym drugiego otwartego. Wnętrze jest cholernie atrakcyjne. Faktycznie spieprzyłem kolory pigmentów. Na karoserii wyszło ok bazując na zdjęciach referencyjnych- koła skasztaniłem. @kryspacz- nie wiem dokładnie, o co Tobie chodziło z tym kapciem , ale tam jest pół opony, która osłania stelaż wyciągarki. Chcesz foto oryginału? Cytuj
Brejku Napisano 18 Lutego 2021 Napisano 18 Lutego 2021 Bardzo fajny model ! Ciekawy pomysł z tymi czerwonymi dodatkami. Chyba też takie zrobię na swoim Abramsie Cytuj
kryspacz Napisano 19 Lutego 2021 Napisano 19 Lutego 2021 17 godzin temu, makinen napisał: 17 godzin temu, makinen napisał: @kryspacz- nie wiem dokładnie, o co Tobie chodziło z tym kapciem , Stary kawał: blondynka na uwagę, że schodzi jej powietrze z koła, odparła"Wiem, ale tylko na dole" Funkcja osłony wyciągarki oczywista - i fajny, niespotykany dodatek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi