makinen Napisano 18 Lutego 2021 Share Napisano 18 Lutego 2021 (edytowane) Dobrnąłem i tu do końca. Szczęśliwego...? Edytowane 18 Lutego 2021 przez makinen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Lutego 2021 Share Napisano 18 Lutego 2021 Mnie się to generalnie bardzo podoba Świetne te wszystkie "dodatki" - manele, koło zapasowe, opona, kanistry, kaem w opakowaniu, anteny. Super!. Podoba się, ale oprócz brudzenia... Kolor brudu na kołach wygląd na na inny, bardziej żółty, niż na nadwoziu. Z kolei na nadwoziu widać wyraźnie, gdzie zaczynałeś jazdę pędzlem w dół (np. ostatnie zdjęcie, zaraz za tylnym oknem). To przejście powinno być dużo bardziej płynne. Spróbuj jakoś porozcierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 18 Lutego 2021 Share Napisano 18 Lutego 2021 Bardzo fajny, i całość z malowaniem, i detale. Trochę wylazł szw z prawej strony wydechu, i na zdjęciu wygląda na nierozwiercony? Fajne te pół zapasu z przodu to na oponę, z której powietrze owszem schodzi, ale tylko na dole? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Lutego 2021 Autor Share Napisano 18 Lutego 2021 Generalnie bardzo przyjemny model ( miałem obawy co do Italeri) i chętnie zmajstrowałbym drugiego otwartego. Wnętrze jest cholernie atrakcyjne. Faktycznie spieprzyłem kolory pigmentów. Na karoserii wyszło ok bazując na zdjęciach referencyjnych- koła skasztaniłem. @kryspacz- nie wiem dokładnie, o co Tobie chodziło z tym kapciem , ale tam jest pół opony, która osłania stelaż wyciągarki. Chcesz foto oryginału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brejku Napisano 18 Lutego 2021 Share Napisano 18 Lutego 2021 Bardzo fajny model ! Ciekawy pomysł z tymi czerwonymi dodatkami. Chyba też takie zrobię na swoim Abramsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 19 Lutego 2021 Share Napisano 19 Lutego 2021 17 godzin temu, makinen napisał: 17 godzin temu, makinen napisał: @kryspacz- nie wiem dokładnie, o co Tobie chodziło z tym kapciem , Stary kawał: blondynka na uwagę, że schodzi jej powietrze z koła, odparła"Wiem, ale tylko na dole" Funkcja osłony wyciągarki oczywista - i fajny, niespotykany dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Lutego 2021 Autor Share Napisano 19 Lutego 2021 No to teraz jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi