Gościu Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Hm...dla czego powstały Shermany Craby a nie wspomnieli o Krabach Szermanach? No nic, oto mój twór, Krab zwany Szermanem: Te skorupiaki często zostawiają....powłokę, ja ją wykorzysttałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Widziałem już to wcześniej na Twojej stronce. Ciekaw byłem, czy wrzucisz tutaj. Ale pomyliłeś działy - to jest wybitnie broń pancerna - krocząca Ale serio, bardzo fajne malowanie - tu świetnie widać jak lekko zróżnicowana powierzchnia różnicuje powłokę malarską. Fajne obicia i ładnie kalki położone Ale nóżki na styku z ziemią powinny być wytarte do gołej stali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Zadziwiasz mnie człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 haha extra fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawrzul Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Dla tych co gierczą na kompie niekiedy...byla taka gra KKND (Kill Krush 'n' Destroy), gdzie armia mutantów miała m.in. zmutowane zwierzęta, w tym kraby z wyrzutnią rakiet na karku. Tak wiec pasuje tutaj Co do modelu...czym robiles weathering? Skad miales monografie? Kalki siadly bardzo ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 brawoooooooooo....rewelacyjny pomysł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 No ciekawe. Nawet bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Czego to ludziska nie wymyślą Super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valpurgius Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Fajowe Założyć tylko Gatlinga na grzbiet i by był Cancer Mounted Machine Gun (jednostka do Warzone, w którego grywam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 13 Maja 2008 Autor Share Napisano 13 Maja 2008 Dzięki, szczerze to nie sądziłem zeby mój krab wzbudził takie zaciekawienie, że o dobrym słowie nie wspomnę. Szerman szczyci się oznaczeniami 70th arm. div. Kalki wziąłem z modelu shermana air fix Byłem zły na tą sztukę, bo jego sklejalność..spasowanie i GĄSIENICE...$#$$^#$#^$...&%#%#^&....sie nadają. Postanowiłem się zemscic..i moja zemstę ogladacie Ale nóżki na styku z ziemią powinny być wytarte do gołej stali... Racja, jest tylko jedno małe ale...jest tak delikatny że szok, i teraz samo dotykanie grozi rozpadnięciem się( co nie zmienia faktu, że poddaliście mi już pomysł) czym robiles weathering? pędzlem Skad miales monografie? google ;) Kalki siadly bardzo ladnie Smile Grubaśne były, oj grubaśne. Czego to ludziska nie wymyślą Rolling Eyes To natura wymyśliła, a że Polak potrafi..;) Pozdrawiam i zachęcam do takich...udziwnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 hehe fantastyczny pojazd świetne cieniowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel14 Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Super! Leć z nim na casting do Transformerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Rewelka!!! Teraz chyba pora na jakiego homara? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 29 Maja 2008 Autor Share Napisano 29 Maja 2008 Nic, tylko ściągać skórę z czegokolwiek i działać. Czekam, aż znów zrzuci "odzienie" tym razem machnę go SF z gatlingiem ;) Jak to dobrze mieć kraby...a homar, ciężki w hodowli,ale jeśli sie trafi, czemu nie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 Przepraszam, a jaka to skala??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 Pewnie 1/35, bo przecież od tej wylinki czy innego zrzucania skorupy trochę musiał urosnąć . Rafale, jeśli rozumiem, hodujesz te sympatyczne stwory? Może wrzuć im do terrarium czy akwarium jakiś model SF, parę szkielecików i zrób żywą dioramę? Jakby co służę resztkami Elefanta 1-72 w roli złomu bitewnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 5 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2008 Jakby co służę resztkami Elefanta 1-72 w roli złomu bitewnego Very Happy Tak, cały jeden sztuk mam. Jednak nie wiem czy to aby dobry pomysł wrzucać do wody model ;) Krab rzeczny Co do złomu-dostatek ci u mnie:D Poczekam na wylinkę Szermana, wyschnie i wtedy coś pokombinuję, może wyjść coś fajnego. A skala to taka...między 35 a 48...coś w ten stron raczej;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 19 Lipca 2008 Autor Share Napisano 19 Lipca 2008 Niestety,prace nad nowa wersją skorupiaka przesuną sie o kolejny.....ROK. Mój Szerman,powziął decyzję o zmianie ubranka w nocy,mało tego...chyba chciał sie na niej zemścić ..ostała się w strzępach. chyba mocnogo piła(gdzie,nie wiem,spekulował takze nie będę) No nic,odgrzeje kotlecika za rok. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Rafale, dopiero teraz zauważyłem ten wątek. I jestem pod wrażeniem, czyli wrażenie mnie przytłoczyło. Pomysł rewelka! Wykonanie Czekam na kolejne zakręcone idee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 bardzo lubię zwierzątka mam dużą hodowlę świnek morskich bo je kocham ale ten zwierzak jest wyjątkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 bardzo lubię zwierzątka mam dużą hodowlę świnek morskich bo je kocham ale ten zwierzak jest wyjątkowy To może świnkę pomalujesz na cammo munduru niemieckich nachtjager-ów :P:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Przez ten wątek mam ochote zrobić psa w malowaniu USMC A ja myślałem że mam dużą wyobrażnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Fajny pomysł z tym Krabem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Masz może jakiegoś IN-Box'a ? W którym rybnym go dostałeś? Naprawde fajna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Niesamowite więcej takich pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi