sjr Napisano 23 Lutego 2021 Napisano 23 Lutego 2021 Chciałbym podzielić się jeszcze jednym projektem który ostatnio opuścił warsztat w ramach czyszczenia magazynu i nadrabianiu zaległości. Focke Wulf 190D-9 od tamki. Wydaje mi się że jest to jeden z lepszych modeli jaki udało mi się w ostatnim czasie wykonać. Zdjęcia przy świetle dziennym (chyba trochę za ciemne) i dwa już z witryny dla porównania kolorów. Model bardzo przyjemny w składaniu. 3 Cytuj
jarek Napisano 23 Lutego 2021 Napisano 23 Lutego 2021 Faktyczni trochę za ciemne,ale na drugich wygląda bardzo w porządku. Cytuj
wuwumaster Napisano 24 Lutego 2021 Napisano 24 Lutego 2021 B ładnie zmalowany, dodatkowy plus za uwzględnienie obić, one są b charakterystyczne dla papug z JV44 Dodał bym tylko okopcenia za wydechami, one się charakterystycznie brudziły w taki pióropusz w górę pod km-y, widać to na zdjęciu które wystawiłeś. Pozdrawiam! ww Cytuj
tomekk Napisano 24 Lutego 2021 Napisano 24 Lutego 2021 WitamCiekawe malowanie, ładny model.Wysłane z mojego motorola one vision przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi