sjr Napisano 23 Lutego 2021 Share Napisano 23 Lutego 2021 Chciałbym podzielić się jeszcze jednym projektem który ostatnio opuścił warsztat w ramach czyszczenia magazynu i nadrabianiu zaległości. Focke Wulf 190D-9 od tamki. Wydaje mi się że jest to jeden z lepszych modeli jaki udało mi się w ostatnim czasie wykonać. Zdjęcia przy świetle dziennym (chyba trochę za ciemne) i dwa już z witryny dla porównania kolorów. Model bardzo przyjemny w składaniu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek190 Napisano 23 Lutego 2021 Share Napisano 23 Lutego 2021 Foczek nigdy za wiele Dla mnie SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 23 Lutego 2021 Share Napisano 23 Lutego 2021 Faktyczni trochę za ciemne,ale na drugich wygląda bardzo w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Lutego 2021 Share Napisano 24 Lutego 2021 Wygląda ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 24 Lutego 2021 Share Napisano 24 Lutego 2021 B ładnie zmalowany, dodatkowy plus za uwzględnienie obić, one są b charakterystyczne dla papug z JV44 Dodał bym tylko okopcenia za wydechami, one się charakterystycznie brudziły w taki pióropusz w górę pod km-y, widać to na zdjęciu które wystawiłeś. Pozdrawiam! ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 24 Lutego 2021 Share Napisano 24 Lutego 2021 WitamCiekawe malowanie, ładny model.Wysłane z mojego motorola one vision przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi