Szupryt Napisano 1 Marca 2021 Share Napisano 1 Marca 2021 Jak w tytule, numer katalogowy ATL-97. Gumowe, które dał Trumpeter w zestawie wołają o pomstę do nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Marca 2021 Share Napisano 1 Marca 2021 T 51 minut temu, Szupryt napisał: Jak w tytule, numer katalogowy ATL-97. Gumowe, które dał Trumpeter w zestawie wołają o pomstę do nieba Też szukałem, aktualnie nigdzie nie ma, Masterclub też nie jest dostępny. Ja kupiłem TRUMPETER 02047- są OK, ale strasznie upierdliwe w składaniu. Zamontuję, je w BTR-50, którego robię na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szupryt Napisano 1 Marca 2021 Autor Share Napisano 1 Marca 2021 Rozważałem ten wariant, ale od wklejania po dwa zęby do każdego ogniwa chyba by mi łeb eksplodował. W najgorszym razie zamówię od producenta (btw jego decyzja o wstrzymaniu dystrybucji do sklepów to dla mnie całkowicie niezrozumiały ruch biznesowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Marca 2021 Share Napisano 1 Marca 2021 Whiskey trzeba dużo wypić przy montażu tych gąsek to fakt, ale zobaczymy jak to będzie ostatecznie wyglądało -proporcje są takie 10 ogniwek - 1 łyk trunku. . Workable to chyba to nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 1 Marca 2021 Share Napisano 1 Marca 2021 To są takie same jak do Goździka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szupryt Napisano 2 Marca 2021 Autor Share Napisano 2 Marca 2021 10 godzin temu, johnrambo napisał: To są takie same jak do Goździka ? Niestety, wzór gąsienic do Goździka jest bardziej "waflowy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 5 Marca 2021 Share Napisano 5 Marca 2021 a nie probowales zamowic bezposrednio u Wegrow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 6 Marca 2021 Share Napisano 6 Marca 2021 https://www.hannants.co.uk/product/ATL-097?result-token=EfK3V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 6 Marca 2021 Share Napisano 6 Marca 2021 U Wegrow chyba taniej, bo 27 euro plus przesylka 11 przesylka z wysp pewnie duzo drozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szupryt Napisano 7 Marca 2021 Autor Share Napisano 7 Marca 2021 W dniu 6.03.2021 o 13:26, BRAVO112 napisał: U Wegrow chyba taniej, bo 27 euro plus przesylka 11 przesylka z wysp pewnie duzo drozej Chyba trzeba bedzie faktycznie zamówić od producenta. Na krajowym rynku posucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 7 Marca 2021 Share Napisano 7 Marca 2021 Nie wiadomo tylko jak teraz wygląda termin realizacji zamówień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 9 Marca 2021 Share Napisano 9 Marca 2021 W dniu 6.03.2021 o 03:29, _OldMan_ napisał: https://www.hannants.co.uk/product/ATL-097?result-token=EfK3V Aktualnie Hannants nie wysyła przesyłek do EU "We are sorry but we still do not know when we will be able to re-start sales. We will send an email as soon as we can." Krótkie info z https://www.hannants.co.uk/latest-news/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi