dd1968 Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Czy Słowacy sami zrzucali dla siebie cele? (MiG-29 UB) Powiem szczerze że nie pamiętam, ale chyba za nosiciela robiły Suki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saj4 Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Witam ludziska !! Dawno TU nie zaglądałem Ostatnio (14.05.2008) miałem okazje pooglądać nasze wspaniałe SIŁY POWIETRZNE ćwiczące z AWAC-sem. W Malborku mieliśmy zlot F-16 z Krzesin, MiG-ów 29 z Mińska i oczywiście Malborka, a także SU-22 ze świdwina Muszę powiedzieć że było na co popatrzeć Pozdrawiam forumowiczów !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dd1968 Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 Dzisiaj przelecieli Słowacy. 2 szparki i 4 bojowe. Coś mi się zdaje że nie ma pikseli, pewny co prawda nie jestem, bo widziałem je z około 100 m. Jeśli będą piksele to jutro porobię fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 ...............porobię fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dd1968 Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Teraz kilka, a w weekend postaram się zamieścić więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Nawet ciekawie wygląda ten słowacki pikselowy kamuflaż "dwudziestek dziewiątek". No i dorobili się oznaczeń przynależności państwowej "low-viz" A zdjęcia super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Tutaj troche fotek: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=60172 A tu, tak przy okazji, "Zlot 2008" http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=60432 http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=60389 Coprawda to jest forum fotograficzne, ale i tam sie entuzjasci lotnictwa znajda. No i mozna fajne zdjecia w ich wykonaniu poogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 jak już jesteśmy przy widoku z okna ... dziś leciały dwie ciekawostki. Izraelczyk i Embraer Lot'u z logo WOŚP, niestety tego drugiego nie zdjąłem, gdyż za późno chwyciłem za aparat Szkoda, że nasze lotnisko jest tak mało ruchliwe... mam ścieżkę podejścia do lądowania nad samym balkonem więc pole do fotki super, ale nie za bardzo jest co focić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 ...kolejny widoczek, raczej rzadki... ekipy na F-16 i Mig-29 ćwiczą sobie czasami cywilne procedury podejścia... Falcony miałem raz nad głową w parce, Migi-29 są częściej, dziś tak na szybko zdjąłem jednego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saj4 Napisano 31 Lipca 2008 Share Napisano 31 Lipca 2008 A ja to mam takie widoki, z racji ze lataja mi nad domem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi