Dorotka Napisano 29 Kwietnia 2021 Share Napisano 29 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Baldigozz napisał: Te gwiazdy tak miały. Na pewno z jednej strony, a z drugiej kto wie ale producent widać przyjął, że obustronnie Chyba tylko w takim przypadku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 29 Kwietnia 2021 Share Napisano 29 Kwietnia 2021 Nic już nic z nim nie rób. Do galerii z nim. Pamiętaj, że lepsze jest wrogiem dobrego....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Kwietnia 2021 Share Napisano 29 Kwietnia 2021 1 minutę temu, robertmodelarz napisał: Nic już nic z nim nie rób. Do galerii z nim. Pamiętaj, że lepsze jest wrogiem dobrego....... Ament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 29 Kwietnia 2021 Share Napisano 29 Kwietnia 2021 Cześć! Jak dla mnie też on jest gotowy, przy tym mogę z radością napisać, że bardzo mi sie podoba. Wnętrze jest super. Niektóre z tych gwiazd nie były malowane, tylko były to winylowe naklejki i czasem miały tendencję do częściowego odpadania. A ponieważ taka gwiazda stanowi idealny cel, więc nikt nie miał motywacji o nią szczególnie dbać - im bardziej odpadła tym lepiej... W Wietnamie jeździło kiedyś coś takiego: Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 29 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2021 Na jedynym zdjęciu tego wozu jaki znalazłem gwiazda jest taka jak na kalkomanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Kwietnia 2021 Share Napisano 29 Kwietnia 2021 29 minut temu, Baldigozz napisał: Na jedynym zdjęciu tego wozu jaki znalazłem gwiazda jest taka jak na kalkomanii. Chyba już za stary jestem żeby na tym zdjęciu ją wypatrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 29 Kwietnia 2021 Share Napisano 29 Kwietnia 2021 Gdyby tak to zdjęcie było większe od znaczka pocztowego... Ale użyj wyobraźni - ten gościu, który na wieży siedzi, na środku - to białe pod jego lewą łydką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Kwietnia 2021 Share Napisano 29 Kwietnia 2021 6 minut temu, pmroczko napisał: Gdyby tak to zdjęcie było większe od znaczka pocztowego... Ale użyj wyobraźni - ten gościu, który na wieży siedzi, na środku - to białe pod jego lewą łydką... Dobra, nie ma co piany bić. Całość mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 29 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2021 Ej, no coś tam da się wypatrzeć jak się powiększy w przeglądarce Na szczęście w porę znalazłem to zdjęcie, bo już miałem pomalowane inne koła napędowe, a ze zdjęcia jednoznacznie można określić typ. Na wieży widać, że gwiazda jest urwana jak w kalkomanii, a nie bardzo widać coś w rodzaju siatki maskującej. Zakładam, że producent zestawu dysponował lepszym zdjęciem niż ja skoro zdecydował się na taki krok. Zresztą ten wóz ma inne indywidualne cechy jak choćby przemalowane numery na burtach. Znowu za dobrą monetę biorę, że ktoś tam to zbadał. Co do kończenia, to jednak drobiazgi zostały. Dorobić antenę, właz amunicyjny otwarty więc będą na błotniku czekać na załadowanie naboje. Miało być trochę wilgoci ale jedna warstwa wet effects okazało się za mało. Może jeszcze spróbuję bardziej zmatowić brezent. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi