StarBourne Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 Skrzynka narzędziowa jest to ten kawałek błotnika jest bo skrzynka montowana jest do błotnika . A resztę możesz wywalić jak się tobie podoba albo bardzo luźno podejść do zdjęcia i skrzynkę z błotnikiem wywalić kibicuję i pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 3 Maja 2021 Autor Share Napisano 3 Maja 2021 dzięki za pomoc bo przyznam się, że ów skrzynkę na zdjęciu potraktowałem jako budynek teraz widzę wyraźnie uchwyt i rant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 2 godziny temu, FLECZER napisał: Jednak coś widać Jest skrzynka i jest błotnik. Gapa ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 3 Maja 2021 Autor Share Napisano 3 Maja 2021 Dobra to wstępnie bryłę mam ulepioną... teraz powinno być łatwiej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi