pees Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 Witam, właśnie odebrałem paczkę z modelem i staruje z budową, będzie to raczej powolna relacja, wiec proszę o cierpliwość. Czesci wyglądają bardzo dobrze, zobaczymy jak będzie z pasowaniem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 Działaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 Zasiadam i obserwuję. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 Czekamy z niecierpliwością na pierwszy klaps!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) No i fajnie! Będzie tu w końcu warsztat tego zestawu, który od pierwszych renderów budzi wielkie kontrowersje. Napisz coś więcej o swoich zamiarach, czy będzie z wnętrzem, z przeróbkami czy wg instrukcji, jakieś aftermarkety czy prosto z pudła? Jakby nie było to i tak ciekaw jestem jak będzie szło. Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez TAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 1 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2021 . 9 minut temu, TAW napisał: No i fajnie! Będzie tu w końcu warsztat tego zestawu, który od pierwszych renderów budzi wielkie kontrowersje. Napisz coś więcej o swoich zamiarach, czy będzie z wnętrzem, z przeróbkami czy wg instrukcji, jakieś aftermarkety czy prosto z pudła? Jakby nie było to i tak ciekaw jestem jak będzie szło. Na razie przeglądam dokładnie zawartości pudełka, mogę stwierdzić że detale części wyglądają dobrze, ale na grubszych elementach, niestety są duże jamy skurczowe, sporo też jest śladów po wypychaczach. Planuje wykonać model prosto z pudła, z wnętrzem, jeden dodatek jaki na razie przewiduję to lufa abera. Może się okazać, że w trakcie budowy sięgnę po jakieś dodatki, lub też pójdę w przeróbki, ale to wyjdzie z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 Będę zaglądał. Powodzenia! Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 6 Kwietnia 2021 Share Napisano 6 Kwietnia 2021 Mój jeszcze leży w sklepie... obserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi