raval74 Napisano 4 Kwietnia 2021 Share Napisano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez raval74 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 4 Kwietnia 2021 Share Napisano 4 Kwietnia 2021 Miniart to super dokładne, ale strasznie rozdrobnione modele. Życzę cierpliwości i wytrwałości w kontynuacji warsztatu. Czekamy na kolor!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 4 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2021 33 minuty temu, robertmodelarz napisał: Miniart to super dokładne, ale strasznie rozdrobnione modele. Życzę cierpliwości i wytrwałości w kontynuacji warsztatu. Czekamy na kolor!!! ten mały szkrab towłaśnie moja probka,myślę że wanna t odpowiedni kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 4 Kwietnia 2021 Share Napisano 4 Kwietnia 2021 21 minut temu, raval74 napisał: ten mały szkrab towłaśnie moja probka,myślę że wanna t odpowiedni kolor? Moim zdaniem trochę za bardzo ruski. Ja bym szukał czegoś z takiego jak na zdjęciach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 4 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2021 no i wszystko,THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 4 Kwietnia 2021 Share Napisano 4 Kwietnia 2021 Dobierz coś z tej palety: HTK-AS24 Warsaw Pact AFV panel lighting set Ja bym celował w: Warsaw Pact Green Shadow A112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 4 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2021 niestety się nie sprawdza ,mam swoją opcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 5 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2021 6 godzin temu, raval74 napisał: poprawiłem WB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dei Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) 73 Pczś początek lat siedemdziesiątych . Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez dei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 2 Maja 2021 Autor Share Napisano 2 Maja 2021 Uff i skończony na udach klienta.Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt35 Napisano 2 Maja 2021 Share Napisano 2 Maja 2021 Co pierwsze się rzuca w oczy to reflektor Luna. Jak nie założyłeś osłony i postanowiłeś tak go przedstawić to powinien mieć czarną błyszczącą szybę tak jak poniżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Maja 2021 Share Napisano 2 Maja 2021 6 minut temu, Pitt35 napisał: Co pierwsze się rzuca w oczy to reflektor Luna. Jak nie założyłeś osłony i postanowiłeś tak go przedstawić to powinien mieć czarną błyszczącą szybę tak jak poniżej: No niekoniecznie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt35 Napisano 2 Maja 2021 Share Napisano 2 Maja 2021 No cóż jak widać beton w naszych muzeach naszych ma się dobrze. Ten reflektor służył do podświetlania noktowizji celowników działa, a nie oświetlania pola walki, dlatego powinien mieć taki czarny filtr. Kierowca ma dwa reflektory jeden zwykły drugi własnie do podświetlenia noktowizji z takim czarnym filtrem. Wiem, że kolego Robercie miałeś dobre intencje i do Ciebie nie mam żadnych pretensji ale te zdjęcia co pokazałeś świadczą tylko o tym jakie podejście mają to eksponatów muzealnicy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Maja 2021 Share Napisano 2 Maja 2021 Tu mam takiego drugiego "artystę": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 16 godzin temu, robertmodelarz napisał: Tu mam takiego drugiego "artystę" Teraz jest już chyba z czarną "przesłoną". (zamalowany czarną farbą). Mogę jutro porobić zdjęcia. Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 Ale ta podstawka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 2 godziny temu, Gregory napisał: Teraz jest już chyba z czarną "przesłoną". (zamalowany czarną farbą). Mogę jutro porobić zdjęcia. Pozdrawiam Grzesiek Poprosimy fotki T-55 po agrotunningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 W 2015 miał chyba wspomniany filtr: Jutro podjadę i zobaczę jak to teraz wygląda. Zdjęcia jakiegoś konkretnego miejsca potrzebne czy szczegółowy walkaround? Teraz umieścili tam zakaz wchodzenia na pojazdy. Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 Godzinę temu, Gregory napisał: W 2015 miał chyba wspomniany filtr: Jutro podjadę i zobaczę jak to teraz wygląda. Zdjęcia jakiegoś konkretnego miejsca potrzebne czy szczegółowy walkaround? Teraz umieścili tam zakaz wchodzenia na pojazdy. Pozdrawiam Grzesiek Płyta nadsilnikowa, rozmieszczenie zasobników na błotnikach, mocowanie beczek, właz ładowniczego i dowódcy, mocowanie DszK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt35 Napisano 4 Maja 2021 Share Napisano 4 Maja 2021 W dniu 2.05.2021 o 21:56, robertmodelarz napisał: Tu mam takiego drugiego "artystę": Szkoda gadać co za dziadostwo. Zauważyłem również, że często reflektor dla kierowcy jak i te na wieży również mają brak filtra podczerwieni. Tylko notka służyła do normalnego światła dla kierowcy reszta reflektorów miała filtry podczerwieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory Napisano 9 Maja 2021 Share Napisano 9 Maja 2021 (edytowane) Witam wrzucam zdjęcia (w tygodniu było krucho z czasem): Pozdrawiam Grzesiek Edytowane 9 Maja 2021 przez Gregory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi