Actros Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Czym zmyć klej z szybki bo trochę mi klej nakapał i to widać. Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 A jaki klej? Do plastiku? Wyszlifować papierem mniejszym niż 2000 i wypolerować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Dokładnie tak jak napisał reggy - papier 2000 na mokro i jazda z polerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 przed polerką warto w cleanluxie wykąpać szybkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 a po to, że być może po kąpieli w sido nie będziesz musiał uskuteczniać polerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 a po to, że być może po kąpieli w sido nie będziesz musiał uskuteczniać polerki. Z tego co wiem to Cleanlux służy do czyszczenia -> a ty masz na myśli Sidolux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Z tego co wiem to Cleanlux służy do czyszczenia -> a ty masz na myśli Sidolux racja zakręciłem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Przy projekcie 350z klosz mi się pobrudził klejem - wyszlifowałem klosz z kleju i wypolerowałem - 15 minut roboty i oto efekt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 OK, a czym polerujecie, bo to, że biorę papier 2000 maczam w wodzie i ścieram, to już wiem, ale nie wiem czym wypolerować to co zeszlifowałem :( Ju mnie od jakiegoś czasu to dręczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 viewtopic.php?p=99233#99233 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Dokładnie, chciałem zaproponowac to samo co majek czyli polerka kosmetyczna z damskiego "warsztatu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 19 Maja 2008 Autor Share Napisano 19 Maja 2008 OK.... ale czym wypolerować??? szmatka i woda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 czytaj uważnie... Polerujesz najgładszą powierzchnia przyrządu kosmetycznego i masz gładziudka i śliczniutką szybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi