shadowmare Napisano 10 Kwietnia 2021 Share Napisano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) Czołem następna wysmażona 11. Model zdetalowany bardzo fajnie ale ma kilka części, które mogłyby być wykonane lepiej. Parę rzeczy opóźnia budowę. Postanowiłem zrobić coś mniej statycznego niż zazwyczaj, stąd taka scenka z Bf-109 od Edka. Dodany żywiczny silnik, oraz własne przeróbki - poducha, grubość osłon silnika, szpara pod statecznikiem. Pilot poskładany z pozostałości Hasegawowych. Podwozie z włożonymi szpilkami przyklejone dobrym żelowym superglue, tak samo koła, bez tej roboty (jeszcze jak dojdą dodatki z żywicy obciążające) - gwarantowany rozjazd. Edytowane 10 Kwietnia 2021 przez shadowmare 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 10 Kwietnia 2021 Share Napisano 10 Kwietnia 2021 Wiem, że trzeba by staranniej, ale nie chciało mi się :). 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 10 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2021 Dzięki Gonzo, fajny montaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Kwietnia 2021 Share Napisano 10 Kwietnia 2021 Trochę mi ta fotka nie pasuje jakby były same pola git a tak z latarnią wygląda jak wybrzeże Anglii. Poza tym fajny pomysł i wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 11 Kwietnia 2021 Share Napisano 11 Kwietnia 2021 Fajna jedenastka. Się dzieje. Cytat Postanowiłem zrobić coś mniej statycznego niż zazwyczaj, Urok robienia modeli na półkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi