Mitrandir Napisano 13 Kwietnia 2021 Share Napisano 13 Kwietnia 2021 Rozpoczęty wieki temu projekt wykonania chyba najładniejszego helikoptera ze stajni U.S.C.G. wreszcie dobiegł końca W chwili gdy go zaczynałem, nie było innych Dream modeli... itp, wiec chcąc mieć fajny model w kolekcji pozostawało jedynie rzeźbienie w miękkim stolcu Niektórzy forumowicze mieli zapewne wątpliwą przyjemność oglądać tę brazylijską telenowelę o tymże tytule zwaną... warsztatem wiec widzieli ile było krwi potu i łez... przestojów w celach edukacyjnych... i zwątpienia... ...oraz powrotów Jeden z tych powrotów zakończył się wreszcie zakończeniem prac, i choć zdaje sobie sprawę z niedoskonałości tego modelu, oraz modelu wyjściowego, zajmuje on w mojej kolekcji szczególne miejsce Jak Fenix powstawał z kosza Mam nadzieję, że komuś do gustu przypadnie. Panie i Panowie MH-65C DOLPHIN 2. U.S.C.G. I kilka zdjęć w plenerze. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billo Bill Napisano 13 Kwietnia 2021 Share Napisano 13 Kwietnia 2021 Model mi się podoba,taki ,,landrynkowy''. Zdjęcia zdecydowanie w plenerze na plus,w oświetleniu naturalnym wygląda dużo lepiej -Brawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2021 Przepraszam za jakość zdjęć, niestety dysponuje tylko starym telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 17 Kwietnia 2021 Share Napisano 17 Kwietnia 2021 Model przekapitalny, obserwowałem jego budowę na przestrzeni czasu, (nawet poskładałem swojego Matchboxo-Revellowskiego Daupchina w podobnym pudełkowym malowaniu, ale to frajdolarstwo prosto z pudła). Szczerze podziwiam i zazdroszczę wytrwałości w poprawiany/przerabianiu/uzupełnianiu, gratulacje świetnego efektu końcowego! Pozdrawiam ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Kwietnia 2021 Share Napisano 17 Kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 25 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2022 Doszło kilka nowych fotek Delfinka, więc trochę dożucę do pieca Mam nadzieję, że wam za bardzo oczków nie popaliło to była straszna orka na ugorze, ale chyba było warto. Osobiście uważam że jest ładniejszy niż nowe wypusty Dream Model. Ale ta ocena jest subiektywna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 25 Stycznia 2022 Share Napisano 25 Stycznia 2022 Wyszło super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi