bondarek Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 W ramach ostatniej edycji Nocnego Malowania Figurek zająłem się takim bardzo fajnym popiersiem. Figurka od rodzimego producenta Creepytables jest w sumie dość niepozorna. Na pierwszy rzut ok wydaje się taka komiksowa, ale im więcej "maziałem" tym bardziej mi się podobała . A tak to wyglądało, najpierw podkład i preshading, oczywiście Surfacer 1500 czarny i biały. Malując skórę wykorzystałem aerograf do wstępnego cieniowania, potem tradycyjnie pędzel, a na koniec jeszcze nieco wyrównałem aerografem, z efektem jak niżej: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 Śliczna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 niezła lasencja od razu mi się zawidziała ruda w zielonym sweterku, no ale pewnie będzie blondie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Celebrytka jak się patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 23 godziny temu, M.A.V. napisał: od razu mi się zawidziała ruda w zielonym sweterku, Kilka już było ! Ale jakby jej nie pomalować, zawsze będzie śliczna i słodka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 20 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2021 W dniu 18.04.2021 o 21:29, M.A.V. napisał: od razu mi się zawidziała ruda w zielonym sweterku, no ale pewnie będzie blondie.... A właśnie, że nie chciałbym uzyskać podobny kolor włosów: A jak wyjdzie to się zobaczy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 25 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2021 Mały progres, jeszcze trochę pracy z włosami, a sweterek na razie bazowy kolor, dla sprawdzenia koncepcji :-). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Kwietnia 2021 Share Napisano 25 Kwietnia 2021 w kubasie co będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 17 godzin temu, M.A.V. napisał: w kubasie co będzie? Kakałko albo kawusia ofkors. 19 godzin temu, bondarek napisał: a sweterek na razie bazowy kolor, dla sprawdzenia koncepcji Ona jest słuszna, ta koncepcja. Dodasz jakiejś mu faktury? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 26 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2021 Jak słusznie sugeruje Marcin, będzie kawusia, czarna nie żadne tam latte :-). Co się zaś tyczy faktury sweterka, to nie wiem czy starczy mi odwagi i umiejętności, chciałbym, oj chciałbym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) 7 minut temu, bondarek napisał: Co się zaś tyczy faktury sweterka, to nie wiem czy starczy mi odwagi i umiejętności, chciałbym, oj chciałbym. No weź nie żartuj, Wykropkuj to co masz bazowego i będzie git. Szpecem nie jestem ale chyba by to zagrało. Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez Marcin M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 5 Maja 2021 Autor Share Napisano 5 Maja 2021 Wstępny wzorek na sweterku już jest, teraz jeszcze popracuję ciemniejszymi odcieniami i powinno być OK. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Maja 2021 Share Napisano 5 Maja 2021 Bardzo ładnie. Tylko nadać puszystości i będzie cud miód malina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Maja 2021 Share Napisano 5 Maja 2021 Darek, jak Ty do ciężkiej ciasnej dajesz radę malować z cieniowaniem takie maleństwa wzrokowe?!?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Maja 2021 Share Napisano 6 Maja 2021 krucabomba sweterek rewelacja w porównaniu do niego włosy trochę odstają jakościowo, takie na razie trochę "gumowe" z wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 6 Maja 2021 Autor Share Napisano 6 Maja 2021 8 godzin temu, Thalgonis napisał: Darek, jak Ty do ciężkiej ciasnej dajesz radę malować z cieniowaniem takie maleństwa wzrokowe?!?!?!? To wcale nie jest takie maleństwo 4 godziny temu, M.A.V. napisał: krucabomba sweterek rewelacja w porównaniu do niego włosy trochę odstają jakościowo, takie na razie trochę "gumowe" z wyglądu Włosy postaram się jeszcze nieco wyciągnąć, delikatnie poprawię też make-up, ale chcę teraz zrobić wszystkie główne elementy, bo czas goni, a jeszcze trzeba zaplusować za malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 8 Maja 2021 Share Napisano 8 Maja 2021 Spotter, to mamy już „zaklepanego” prelegenta na następnych warsztatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 15 Maja 2021 Autor Share Napisano 15 Maja 2021 (edytowane) W dniu 8.05.2021 o 09:26, Spotter napisał: A żebyś wiedział. Będę go molestował o to!!! No dobra, nie będę się zbytnio opierał, ale żeby było jasne, ja się na tym nie znam, ja tylko maziam pędzelkiem :-). Ostatnie zdjęcie warsztatowe. Robione na szybko telefonem, więc jest jakie jest. Zapraszam do galerii: Edytowane 15 Maja 2021 przez bondarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi