eKrystian Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 (edytowane) Witam , Jak nie którzy wiedzą pracuje aktualnie nad "Scanią R620 and Chłodnia".W scanii już dużo nie zostało silnik i parę detali i czekam na spojler do prawej strony, ponieważ mi się uszkodził.Naczepę będzie jeszcze trzeba przejechać papierkiem i potem dokładnie pomalować na zdjęciach chłodnia jest w przymiarce, więc może być krzywo. Zdjęcia : Przymiarka Pozdrawiam,eKrystian Edytowane 18 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Jak już pisałem na gg, bardzo podobają mi się obejmy na baku i na butlach, wygląda to bosko, a ogólnie kolor i detale także super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 No fajnie ci to wyszło a pytanko to nie jest czasem deco color sprej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 21 Maja 2008 Autor Share Napisano 21 Maja 2008 Scania była malowana sprejem, ale MoTipa. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 aha spoko bo mam podobny z deco i idealnie pasuje do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Jak narazie jest supcio Masz już zaplanowane w jakich barwach będzie chłodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Może w pno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Ho ho, nieźle kolego wykombinowałeś Model świetnie się prezentuje, ta kolorystyka to powiem ci strzał w dziesiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Fajnie wyglądać bedzie w zestawie z chłodnią , jednak czekam na reszte części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Jaki symbol ma ten kolor Scani?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Suuuper zestawik się szykuje. Ja jakbym miał robić do tej Scanii naczepę to pomalowałbym ją pod kolor konia . To tylko taka moja sugestia . No właśnie jakie oznaczenie ma ten Motip na Scanii?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Spoko ten lakier na tej Scani, co to za farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 21 Maja 2008 Autor Share Napisano 21 Maja 2008 Dla tych co pytali o lakier : A co do malowania naczepy jeszcze nic ciekawego nie wymyśliłem heh. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 A co do malowania naczepy jeszcze nic ciekawego nie wymyśliłem heh. Skoro Scania nie jest w konkretnych firmowych barwach to tak se pomyślałem, że można by naczepę pomalować coś na podobieństwo tej drugiej z zestawu ami na foto: Ewentualnie pomalować całą na biało i dać duże logo Scani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 21 Maja 2008 Autor Share Napisano 21 Maja 2008 Nom z tym pierwszym pomysłem Torni już gadaliśmy na gg, że chyba ten będzie, ale nie wiem czy z tą gwiazdą. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Tylko zamiast czarnego ta czerwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 21 Maja 2008 Autor Share Napisano 21 Maja 2008 Nom oczywiście, że tak już takiego badziewia bym nie odwalił hehe. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 A zamiast gwiazdy gryf scanii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 No właśnie gryf by był fajnym rozwiązaniem, ale gwiazdka tez niezła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 22 Maja 2008 Autor Share Napisano 22 Maja 2008 Nie wiem jeszcze ciągle się zastanawiam nad tym szukam jeszcze innych pomysłów. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Andrzeju masz, może więcej tych fotek. Tego zestawu Peterbilta, jeżeli tak, czy nie podesłał byś mi zdjęcia na PW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 25 Maja 2008 Autor Share Napisano 25 Maja 2008 Witam , W między czasie jak doklejałem różne pierdółki do scanii zrobiłem foteczki bardzo nic się nie zmieniło, ale skończyłem już ostatecznie wnętrze zapomniałem zrobić zdjęcia, a już włożyłem.... czas na fotki : I tak na boku kończę już naczepę do mana miała być chłodnia, ale niestety musiałem zmienić plany.Jeszcze drobne poprawki lakiernicze i detale i pomalować parę rzeczy na srebny. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Ładny zestaw tylko fotki trochę słabe. Powodzonka w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Wszystko fajnie , tylko siodło srebrne mi nie pasuje w Scani . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 A mnie srebrny grill w Maniusiu. Widziałeś kiedyś taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi