irizar Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Nie lubie srebrnych siodeł jakoś nieprzepadam , W Scani najlepszy jest kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 26 Maja 2008 Autor Share Napisano 26 Maja 2008 Wszystko fajnie , tylko siodło srebrne mi nie pasuje w Scani . Pozdro Model będzie tak pokazowy, a zobacz jak w Schow Truck'ach jest zazwyczaj jakieś inne siodło lub zakryte.Ale dużo się jeszcze może zmienić ono nie jest przyklejone ani nic. A co do grila w manie to widziałem srebny i taki mi się podobał o gustach tu nie rozmawiamy. http://img76.imageshack.us/img76/6945/p5040078border6ql.jpg W tej fotce ogólnie chodzi mi tylko o gril bo tak napisałeś jak bym nigdy nie widział mana ze srebnym grilem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 A mnie srebrny grill w Maniusiu. Widziałeś kiedyś taki? A czemu nie ? takie cuda jak sie wyprawia z ciezarówkami , to srebrna atrapa nie moze byc , jestem innego zdania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 Mi się tam podoba. Przykład pierwszy lepszy z brzegu Mana ze srebrnym grillem to firma INTRA, u której wszystkie Man'y mają srebrne grille... . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 Ładnie ta Scania wygląda, powiedz mi czy na bak ma też takie pasy czy sam to robiłes????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 Nie wystawiałeś przypadkiem tej scani w będzienie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 26 Maja 2008 Autor Share Napisano 26 Maja 2008 Ładnie ta Scania wygląda, powiedz mi czy na bak ma też takie pasy czy sam to robiłes????? Pasy robiłem sam. A co do wystawiania modelu to nie wystawiałem nigdzie. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 Była tam bardzo ale to bardzo podobna ... tylko bez naczepy. Mógłbyś zdradzić mi sekret takiego efektu obejm na bak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redline Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 http://allegro.pl/item372663177_man_tga_curtainside_trailer.html Szkoda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 27 Maja 2008 Autor Share Napisano 27 Maja 2008 Niestety muszę go sprzedać trochę ze względów finansowych.Też mi trochę szkoda, ale niestety. A co do tych opasek to taka folia chromowana oto cały sekret heh mi się to bardzo podoba. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 Rewelacyjnie się ta Scania z lodówką będzie prezentowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 29 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Witam, ale temat się zakurzył dużo się nie ruszyło, ale można powiedzieć że Scania na ukończeniu, zostało do kleić prawy spojler, ponieważ musiałem od nowa malować, nałożyć kalki z prawej strony i po doklejać różne detale.Wydech przyłożyłem tylko do przymiarki zostanie oczywiście pomalowany. Dokładniejsze fotki postaram się dać jak model będzie 100%. Zdjęcia z Manem Chyba to tyle. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Pięknie nie moge się doczekać końca.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 No sweet sweet , a czemu wydech nie ma chromu ? , tutaj były jakies domysły ze KFS Ci pomagał , ale to wiecej Michał na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 No sweet sweet , a czemu wydech nie ma chromu ? , tutaj były jakies domysły ze KFS Ci pomagał , ale to wiecej Michał na ten temat Podoba mi się Twoja Scania coraz bardziej . Tłumik kolorem i wykonaniem przypomina KFS . Jeżeli Ty go zrobiłeś to jestem pełen podziwu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 No bo ja tam jestem zwolennikiem własnych produkcji ... jednakże niektóre rzeczy trudno wykonać ... do konwersji podchodze z dystansem . No ale poczekam jak Krystian raczy nas oświecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 29 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Akurat wydech kupiłem od kolegi z forum.Miałem w planach robić sam, ale jeżeli trafiła się okazja to skorzystałem.A co do koloru to oczywiście napisałem że będzie pomalowany. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 No no scania miodzio Moim zdaniem wydech za dużo wystaje spod bocznej osłony, można by go zrównać z nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 29 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Tak oczywiście Torni wszystko będzie dobrze ja go tylko do przymiarki dołożyłem. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Scania prezentuje się na prawdę pięknie. I ten kolorek - świetnie pasuje do niej. Pozdrawiam Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Scania prezentuje się na prawdę pięknie. I ten kolorek - świetnie pasuje do niej. Pozdrawiam P.S. Sorki za podwójnego posta, coś z netem nie teges było. Proszę o usunięcie jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 nieżle to wszystko wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 5 Października 2008 Autor Share Napisano 5 Października 2008 Witam , a więc drobna aktualizacja powoli ku końcu, ale jeszcze trochę roboty jest. Płyta (Jeszcze w fazie poprawek) Silnik (Scania taka bardziej fantazyjna to i silnik zrobiłem taki jak mi się podoba, ale również będą poprawki między innymi jedno duże łączenie) Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Ślicznie wygląda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Nie ma się do czego przyczepić. Coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi