Avi Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 A co ciebie o nim interesuje?... (obiekt 704) plany, fotki, wymiary - generalnie baza pod model zrobiony od podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekM Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 Sorry że tak odgrzebuje. Grzegorzu, ten czołg to IS-3M, a świadczą o tym błotniki i inny niż we wczesnych wersjach układ żaluzji nad silnikiem. Potwierdzam, to z całą pewnościa IS-3M. A tak swoją droga to już nie miałeś kiedy wstawić tych zdjęć tylko akurat dziś jak już skończyłem mój model IS-3... Kat musze Cie chyba zmartwić bo model bardzo ładny ale polskie IS-3 wyglądały inaczej. Z tego co mi wiadomo były tylko dwa w wersji IS-3, a Twój sądząc po kierunku otwierania tych schowków po bokach to wersja IS-3M. Tamiya robi IS-3 dokładnie takiego jak był w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Masz racje, ale wiesz jak jest, w czasie sklejania dochodziła nowa dokumentacja i w końcu tak wyszło A wersja 3M miała o wiele więcej różnic oprócz kierunku otwierania schowków na błotnikach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 26 Września 2008 Autor Share Napisano 26 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 7 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Ale ci żołnierze wielcy na tym przekroju Siedziałem kiedyś w środku IS-3 w muzeum w Poznaniu Piękna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Ale ci żołnierze wielcy na tym przekroju Siedziałem kiedyś w środku IS-3 w muzeum w Poznaniu Piękna maszyna No to nic tylko robić model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 No to nic tylko robić model Smile Hah, najpierw skończę Magacha, potem zrobię Centauro, no a potem dopiero IS-3 No Avi, a co się dzieje z Twoim IS, bo dawno żadnego updatu w temacie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Czeka. To znaczy już się doczekał, bo przed momentem skończyłem PT-76. Tak więc od jutra ruszają prace konstrukcyjne nad ISem, oraz pojawi się galeria PT Ale dość już, bo nas z tego tematu usuną za rozmywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Botan Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Witam Zdjęcia bardzo przydatne, bynajmniej mam jedną małą prośbę. Ma ktoś zdjęcie bocznego mocowania zbiornika paliwa w IS-3? Jakoś nigdzie nie mogę znaleźć zdjęcia czołgu bez bocznych zapasowych zbiorników paliwa, gdzie byłyby dobrze widoczne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi