prefix Napisano 19 Maja 2021 Share Napisano 19 Maja 2021 Mała scena z okresu działań WWI. Pozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaw_21 Napisano 19 Maja 2021 Share Napisano 19 Maja 2021 Możesz napisać coś więcej o tej dioramie, co to za auto, jaki model? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 19 Maja 2021 Share Napisano 19 Maja 2021 Bardzo ładna praca# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prefix Napisano 19 Maja 2021 Autor Share Napisano 19 Maja 2021 Sam model zaprezentowałem w wątku : Natomiast pomysł na taką dioramę przyszedł mi jak tylko kupiłem sam model ( producent ICM )i zobaczyłem w jakiej pozycji są załączone do niego figurki. Jednocześnie zależało mi na wątku wody - jest to moja pierwsza próba z żywicą i byłem ciekaw jaki będzie efekt końcowy. Częściowo jestem zadowolony, bagaż doświadczenia rośnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaw_21 Napisano 19 Maja 2021 Share Napisano 19 Maja 2021 Dziękuję za odpowiedź. Ponieważ moje zapytanie wzbudziło powyżej zdziwienie to właśnie miałem je doprecyzować. Wspomnianego wątku nie widziałem. Chodziło mi o producenta modelu i nazwę samochodu pancernego ale to już wyżej napisano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 24 Maja 2021 Share Napisano 24 Maja 2021 Diorama wyszła całkiem niezła , ze zdjęciami już nieco gorzej , zapewne w naturze wygląda to lepiej . No i popraw tą taśmę z nabojami w oryginale była nawijana na bębenek przy karabinie maszynowym . Sztywne posiadały Hotchkinsy tylko krótsze . Za sam temat duży plus . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Maja 2021 Share Napisano 24 Maja 2021 Całkiem fajnie wyszło W dniu 19.05.2021 o 19:49, prefix napisał: Jednocześnie zależało mi na wątku wody - jest to moja pierwsza próba z żywicą i byłem ciekaw jaki będzie efekt końcowy trochę niepotrzebnie ją tak intensywnie pomalowałeś - wyszła nienaturalnie "niebieska" Za to kamiory i zielsko mi się podobają + ułożenie ludków bo scenka wygląda bardzo naturalnie PS: Jeszcze drobna uwaga do mostku - nic dziwnego że się zawalił bo nie miał prawa przenosić dużych obciążeńu. W "prawdziwym" deski są zawsze poprzeczne i ułożone na dźwigarach wspierających się o przyczółki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prefix Napisano 25 Maja 2021 Autor Share Napisano 25 Maja 2021 Zgadza się , woda powinna być bardziej bura. Jeśli chodzi o mostek - w kolejnym wezmę pod uwagę deskowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi