robertmodelarz Napisano 21 Maja 2021 Share Napisano 21 Maja 2021 (edytowane) R.O.C. Army CM-11 (M-48H) Brave Tiger Main battle tank, skala 1/35. Hybryda modeli Takom/Tamiya. Czołg po pomalowaniu lakierem bezbarwnym Vallejo Matt Varnish 520 dostał jakiś białych drobnych kropek (widoczne niestety na zdjęciach). Edytowane 21 Maja 2021 przez robertmodelarz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Maja 2021 Share Napisano 21 Maja 2021 Generalnie to mi się podoba. Nie wiem tylko co to za białe "mikrokropki" wylazły na powierzchni? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Maja 2021 Autor Share Napisano 21 Maja 2021 8 minut temu, Dorotka napisał: Generalnie to mi się podoba. Nie wiem tylko co to za białe "mikrokropki" wylazły na powierzchni? Też nie wiem, co to za kropki (może to jakaś tajemnicza reakcja lakieru bezbarwnego Vallejo z preparatami użytymi do brudzenia). Przy następnym modelu pozostanę przy lakierach Gunze. Tam nie ma takich "cudownych i nieprzewidywalnych" reakcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 21 Maja 2021 Share Napisano 21 Maja 2021 Brawo za świetny model, bardzo mi się podoba podoba, mimo, że to nie moje "klimaty" , dodatkowe punkty za umiar i rozsądek w brudzeniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Maja 2021 Autor Share Napisano 21 Maja 2021 18 minut temu, chorąży napisał: Brawo za świetny model, bardzo mi się podoba podoba, mimo, że to nie moje "klimaty" , dodatkowe punkty za umiar i rozsądek w brudzeniu Dziękuję za pozytywną ocenę mojego sklejactwa. Wzorowałem się na fotkach z internetu (na tych też): http://data3.primeportal.net/tanks/chiou_cheng_wen/cm-11/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 28 Maja 2021 Share Napisano 28 Maja 2021 Podoba się. Bardzo fajnie wymalowałeś kamuflaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_W Napisano 28 Maja 2021 Share Napisano 28 Maja 2021 Fajne, łagodne przejścia pomiędzy kolorami. Same kolory też dobrze dobrane. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi