dormitor Napisano 29 Czerwca 2006 Share Napisano 29 Czerwca 2006 Jak to szkoda Bardzo dobrze, że będzie w cywilu. Kolega powiew świeżości próbuje przemycić, a wy go tu z rózgą? Jak znam Artka starsze modele to na końcu wszscy jak jeden mąż będą bić brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filon Napisano 29 Czerwca 2006 Share Napisano 29 Czerwca 2006 ten model to jedna wielka szopachla w tej chwili podziwiam ja bym to rzucił w #$%# bo aż tyle cierpliwości nie mam pozdr dramatyzujecie. model jest zupełnie niezły, jeśli chodzi o sklejalność. jednej wielkiej szpachli to Wy jeszcze jak przypuszczam nie widzieliście - dla nabrania dystansu polecam dowolny model na podwoziu Pz.I z MasterBox... Albo dowolna tankietkę z RPM-u. Normalnie Mi się bardzo podobał TK-3, dopóki nie poszperałem w necie i nie zobaczyłem publikacji "Militaria i Fakty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 29 Czerwca 2006 Share Napisano 29 Czerwca 2006 ja mało szpachli używam ogólnie i dlatego taki wyraz szoku ano pewnie że będą bic brawa ale jakby zrobił w wojaku tez by bili. Zreszta i tak trza pogratulować pomysła że w cywilu wojskowy pojazd robi ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 29 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2006 Ale picujecie, picowniki jedne. A odnośnie opelka to znudziło mi siędeczko juz malowanie na dunkelgelb lub panzergrau i cosik takiego obmyśliłem. Tak na marginesie to kabina juz prawie gotowa. Rzuce dziś jeszcze wash na przegrodę od strony silnika i będziem kleić i akumulator montować oraz podłączać resztę przewodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 29 Czerwca 2006 Share Napisano 29 Czerwca 2006 Rzuce dziś jeszcze wash Ty rzuć jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 29 Czerwca 2006 Share Napisano 29 Czerwca 2006 tylko nie we mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 29 Czerwca 2006 Share Napisano 29 Czerwca 2006 hehehe zobaczymy co z tego wyniknie moze byc ciekawy opelek np do przewozu pomidorow poczekamy zobaczymyu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 30 Czerwca 2006 Share Napisano 30 Czerwca 2006 pomidorów?? on piwsko będzie woził!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 1 Lipca 2006 Autor Share Napisano 1 Lipca 2006 Postępy.... Zostało jeszcze trochę kabelków do podłączenia i kierownica. Teraz sięprzerzucę na pakęz pracami troszke bo mnie dżaźni kabina więc sobie odpocznę od niej. Zresztą przy prawie każdym modelu tak robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 1 Lipca 2006 Share Napisano 1 Lipca 2006 no ładnie ale ten fotel to mi sie nie podoba :( weż go może troche bardzie pobrudź a na wierzch dać jakiś koc jaskrawy że niby fotel był tak zniszczony że dali coś na wierzch... no ale to moje zdanie tylko ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Lipca 2006 Share Napisano 1 Lipca 2006 Moim zdaniem wcal ne jest tak źle Coprawda wolałbym widzieć Opla prosto z fabryki ( chyba były takie ) ale i temu będę sie przyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 1 Lipca 2006 Autor Share Napisano 1 Lipca 2006 Tornado wiesz... zboczenie zawodowe Jak sobie nie poobijam i nie zrobie washa to chory jestem.. Ale z zewnątrz całkiem, będzie tylko "letko" przykurzony po kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 1 Lipca 2006 Share Napisano 1 Lipca 2006 jak ty to wytrzymasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 1 Lipca 2006 Autor Share Napisano 1 Lipca 2006 Częśc pierwsza urozmaicania wnętrza kabiny, czyli gołe (prawie) girlsy na tylnej ściance. Tylko drukarka lipna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 1 Lipca 2006 Share Napisano 1 Lipca 2006 Teraz sięprzerzucę na pakęz pracami troszke bo mnie dżaźni kabina więc sobie odpocznę od niej. Zresztą przy prawie każdym modelu tak robię. To i tak robisz lepiej Artku niż ja. Bo mnie jak model wnerwi, to się przerzucam na inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 1 Lipca 2006 Share Napisano 1 Lipca 2006 ja raz modelem rzuciłem... ale tylko raz... te gołe babki sobie inaczej wyorażałem... mogłeś zrobić pogięcia że to z rozkładówki pplayboya (dłuzsze troche) świeciące bardziej mogły by być i bardziej brudne pozdr a modelik na razie bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 1 Lipca 2006 Share Napisano 1 Lipca 2006 zgodze sie z dziagwa troche pogiete mogly by byc, ale jak zwykle mam podziw dla Twoich obdrapan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 2 Lipca 2006 Autor Share Napisano 2 Lipca 2006 Odnośnie zagięć... Weź kartkę wsadź do drukarki i wydrukuj na tym obrazek o wymiarach 12 x 75 mm. Potem wytnij zegnij parę razy i pobrudź. Następnie zobaczcie co będzie widać na nim. Bo mi się wydaje że nie za wiele. Wpadłem na inny pomysł. Ostro zatemperowanym osłówkiem narysuje linię delikatną linię zgięcia. nie zniekształci to w rażący sposób obrazka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 2 Lipca 2006 Share Napisano 2 Lipca 2006 i lepiej jkby sie błyszczały. widziałeś kiedyś ,matowy plakat gołej babay?? vhyba że ten rysuneczek w fakcie z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 2 Lipca 2006 Share Napisano 2 Lipca 2006 Nie zapomnijcie o tym, ze taki plakat powinien byc z odpowiedniego okresu. Dawniej fotki erotyczne nie byly tak smiale jak dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 2 Lipca 2006 Share Napisano 2 Lipca 2006 ja robie mapy i plakaty propagandowe w 1/35 to zginam je na cztery i raz akbi dwa razy jade sychym pedzlem zeby wyszly linie zagiec, naprawde Artek sprobuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 2 Lipca 2006 Autor Share Napisano 2 Lipca 2006 No więc właśnie są takowe. Znalazłem w sieci tzw pin up girls i z tego zrobiłem plakaciki. Błyszczące nie będą bo 50 lat temu papier kredowy błyszczący nie był raczej powszechnie spotykany w czasopismach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 3 Lipca 2006 Share Napisano 3 Lipca 2006 Artek, nieno, trzeba było do Szuflandii iść i za muche na dziko kupić jakiś prawdziwy plakat, a nie takie samoróbki zapodawać... Swoją drogą, z którego roku ma ten Blitz być, bo jak zaraz po zakończeniu wojny to jak miały się tam znaleźć rozkładówki z Playboya? Faktu też wtedy nie było... Chodzi mi o to, że może niekoniecznie papier ma się błyszczeć i zagięcia mocne nie muszą tam być... Warto może jednak na brzegach te plakaty nieco sfatygować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 3 Lipca 2006 Autor Share Napisano 3 Lipca 2006 Dormitorze dobre pomysły są zawsze w cenie dlatego podniszczyłem nieco krawędzie plakatów i dorobiłem okablowanie. oraz pomalowałem koła(felgi bo oponki gumniane) i zakończyłem prace przygotowawcze pod malowanie burt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 3 Lipca 2006 Share Napisano 3 Lipca 2006 Hmm... Jakos mi sie nie widza takie chromowane felgi tym samochodzie... Jakies szare, obdrapane chyba powinny byc... Bo ten chrom jakos nie pasuje do reszty obdrapan w kabinie... No chyba ze sie myle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi