Łukasz S. Napisano 20 Lipca 2006 Share Napisano 20 Lipca 2006 moze jakies lekkie obicia co? na pake cos wrzucisz, czy bedzie pusta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 24 Lipca 2006 Autor Share Napisano 24 Lipca 2006 Póki co się to przentuje następująco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus05 Napisano 24 Lipca 2006 Share Napisano 24 Lipca 2006 Coming soon...... zobowiązuje....... no fajne Ci to wychodzi. Pozdr Marcus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Lipca 2006 Share Napisano 24 Lipca 2006 Zapytam się - dlaczego to cacko nie jest w dziale "Cywilne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 24 Lipca 2006 Share Napisano 24 Lipca 2006 To chyba już tradycja - od początku zastanawiamy się dla czego ten Opel siedzi w wojskowych pojazdach. Może dla tego, że będzie woził piwo ogólnowojskowe do zastosowań ogólnowojskowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 24 Lipca 2006 Autor Share Napisano 24 Lipca 2006 No w wojskowych bo konstrukcja w sumie wojskowa... ale galerie dam i tu i tu. Miło że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 24 Lipca 2006 Share Napisano 24 Lipca 2006 No czekam z zapartym tchem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roni526 Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 Fajna robota i fajny model. Też mam ten model.Mam jedno pytanie jakie będzie miał mlowanie? Pozdrawiam roni526 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 (...)konstrukcja w sumie wojskowa...(...) A model się nie podoba bo kiepsko pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 Mam jedno pytanie jakie będzie miał mlowanie? zerknij tu: viewtopic.php?t=1002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 (...)konstrukcja w sumie wojskowa...(...) A model się nie podoba bo kiepsko pomalowany. Dokładnie tak samo myślę. Kupę fajnej roboty zrobiłeś a malowanie wszystko położyło. Pozdrawiam I.Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 12 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2007 Tzn?? Że nie wojskowy? Czy że brzydko farba położona? Czy że bez śladó eksploatacji?? Bardziej jaśniej prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 "Czy że brzydko farba położona?" Na zdjęciu wygląda to tak jakbyś nałożył pędzlem grubą warstwę gęstej farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 13 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2007 Był malowany pędzlem to fakt. nałożyłem 4 warstwy farby plus bezbarwny błyszczący. malowanie chyba nie jest aż tak tragiczne skoro zdobywał wyróżnienia pomiędzy ogromnymi ciężarówkami ociekającymi chromem i malowanymi aerografem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 Artek popatrz na niego obiektywnie. Wyjdzie Ci to tylko na dobre. A do wyróżnień na konkursach nie przywiązywałbym raczej zbyt wielkiej wagi. Przy malowaniu pędzlem nakładaj bardzo cienkie warstwy, rozcieńczonej w znacznym stopniu farby. Nawet kilka warstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 Ja tam jestem po stronie Artka. Jeśli chodzi o pędzle to jest on moim guru Wiadomo, że efekt jak po aerku to nigdy nie będzie, ale jest bardzo zbliżony. Nie widać smug, warstwa jest równa. Jedynie można się przyczepić do napisu, ale no trudno byłoby go robić od ręki pięcioma warstwami rzadkiej farby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 13 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2007 Przy malowaniu pędzlem nakładaj bardzo cienkie warstwy, rozcieńczonej w znacznym stopniu farby. Nawet kilka warstw. Tak też ergie czynię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi