Artur Wałachowski Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 (edited) ... Edited September 18, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Gwiazda na masce wygląda jak kalka a raczej nie powinna, ogólnie wszystkie kalkomanie się odróżniają a reszta bardzo fajnie, ładny brudzing nic dodać nic ująć.... plandeke zdejmij Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wicio1d Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Model bardzo przyjemny, wszytskiego z umiarem, faktiko gwiazda wygląda jak kalka, a palndekę koniecznie usuń no chyba że pokusisz się o zrobienie jej samemu od podstaw i z pewnościa wyglądałaby to o niebo lepiej. Pozdrawiam Wicio;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilonzo Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Mi się bardzo podoba . Ja także bym zdjął plandekę Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Wałachowski Posted May 23, 2008 Author Share Posted May 23, 2008 Fakt,kalki żle przylgneły,coś tam jeszcze przyretuszuję,a plandeka poszła na domek dla chomika.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil zoszak Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 No to fajnie.... Pierwsze wrażenie to ELEGANCKA ROBOTA... Potem kalki mi zaczęły przeszkadzać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Wałachowski Posted May 23, 2008 Author Share Posted May 23, 2008 Potem kalki mi zaczęły przeszkadzać Tak niestety bywa w życiu,że jak się człowiek pośpieszy,to potem trzeba poprawiać,eeh nawet po setnym modelu może się zawsze coś nieudać-rutyna gubi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Taki chomik to ma dobrze... może zbudujesz mu jakiś czołg? ;-) Bardzo ładny model. tych kalek to bym nie wyolbrzymiał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironkamil Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Na pakę dodałbym kilku paratrooperów z 101st i było by fajnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krecik Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Dla mnie fajnie zrobiomy. Szacunek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts