Artur Wałachowski Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 (edytowane) ... Edytowane 18 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Gwiazda na masce wygląda jak kalka a raczej nie powinna, ogólnie wszystkie kalkomanie się odróżniają a reszta bardzo fajnie, ładny brudzing nic dodać nic ująć.... plandeke zdejmij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Model bardzo przyjemny, wszytskiego z umiarem, faktiko gwiazda wygląda jak kalka, a palndekę koniecznie usuń no chyba że pokusisz się o zrobienie jej samemu od podstaw i z pewnościa wyglądałaby to o niebo lepiej. Pozdrawiam Wicio;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Mi się bardzo podoba . Ja także bym zdjął plandekę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 23 Maja 2008 Autor Share Napisano 23 Maja 2008 Fakt,kalki żle przylgneły,coś tam jeszcze przyretuszuję,a plandeka poszła na domek dla chomika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 No to fajnie.... Pierwsze wrażenie to ELEGANCKA ROBOTA... Potem kalki mi zaczęły przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 23 Maja 2008 Autor Share Napisano 23 Maja 2008 Potem kalki mi zaczęły przeszkadzać Tak niestety bywa w życiu,że jak się człowiek pośpieszy,to potem trzeba poprawiać,eeh nawet po setnym modelu może się zawsze coś nieudać-rutyna gubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Taki chomik to ma dobrze... może zbudujesz mu jakiś czołg? ;-) Bardzo ładny model. tych kalek to bym nie wyolbrzymiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Na pakę dodałbym kilku paratrooperów z 101st i było by fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Dla mnie fajnie zrobiomy. Szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi