balu Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Scena przedstawia krajobraz po deszczu To by było na tyle, słońca nie ma, więc zdjęcia są jakie są Dzięki wszystkim, którzy zaglądali, komentowali i radzili Tu dla kontrastu przed kąpielą A tu człowiek zombie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Nooo teraz to cacy. Błotko jak najbardziej udane. taka mała rada, może warto wykorzystać w przyszłości. Jak robisz błotko ze szpachli to wymieszaj ja w jakimś pojemniczku z dosypana tą trawką, jak pomalujesz to będą poprzyklejane co bardziej naturalnie wygląda jako rozjechane łąki Ostatnie zdjęcie Stachuuu, weź jeszcze 2 bo zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Figurka psuje cały efekt... dioramka fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 I co zlmieniło się na plus. Dobrze że odpoczałeś i zebrałeś ochotę na dokończenie. Fajnie -sam zabierać się będę za kilka scenek w 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 mistrzu! rządzisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Ja mniej optymistycznie. Same malowanie modelu o wiele ladniejsze, ale: -drzewko nie za bardzo (jak dla mnie) -liscie niestety, lisci nie przypominaja i jeszcze tak dziwnie na modelu leza. Niby dzialo wyrusza do ataku, a przez te liscie wyglada jakby stalo pod drzewem z miesiac albo lepiej. Figurka nawet ciekawa, ale taka osamotniona. Generalnie wole dioramki bardziej w prostokacie. Osobiscie wywalilbym drzewo i ognisko, a do tego zrobil ciekawsze liscie. I zeby niebylo to trzymalem kciuki za dioramke w watku warsztatowym. Dioramka pustynna byla bardzo udana. Ta jak dla mnie to srednia jest. Ale ja wierze ze kolega predzej czy pocniej powali mnie czyms na kolana. Pamietaj najwazniejszy jest pomysl. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balu Napisano 23 Maja 2008 Autor Share Napisano 23 Maja 2008 Dzięki za komentarze Drzewko ideałem nie jest, ale już do tej sceny nie mam sił, na następnej się postaram poprawić, bo KW2 już się kończy i figurki preisera, pegasusa i głowy Miga zamówione A kwadratowe podstawki robię, bo mi płytek z łazienki zostało A propos drzew to urosło Ci coś? Bo ja to zasadziłem i na razie to mam czarnoziem od 2 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Bo ja to zasadziłem i na razie to mam czarnoziem od 2 tygodni Moje rosna, moze niebawem wkleje nowe fotki. Na pocieszenie. Mi tez dlugo wschodzilo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Model cacy, tak samo reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Dla mnie efekt psuje tylko figurka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 przydalłby się tam obok jakiś grenadier na piechotę. poza tym ładna robota, tylko nie jestem pewien czy nie za bardzo stug osiadł - grunt sprawia wrażenie raczej pewnego (drzewo, ognisko, głazy) tymczasem pojazd siedzi w nim całkiem głeboko... może nowy konkurs na temat co wyraża podniesiona ręka? Żółwik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balu Napisano 28 Maja 2008 Autor Share Napisano 28 Maja 2008 No figurka malowana na szybko w pół godziny, chciałem to szybko skończyć stąd powalający efekt Kiedyś się za nią zabiorę, na razie szykuje się na nową scenę, w której będzie wiele figurek, więc chęci sobie zostawię Dzięki za porady Żółwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Dla mnie efekt psuje tylko figurka... Smile Jej twarz..jest taka...łoj ! Całość wyszła zgrabnie, a bałem się jak dałeś to coś białe ! Drzewko, o nim pisałem Ci w warsztacie, troszkę niebałdzo skalowo, ale teraz juz będziesz wiedział OCB. Czekam na kolejne prace ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi