Adams M1A1 Napisano 23 Czerwca 2021 Share Napisano 23 Czerwca 2021 Po przeszukaniu kolejnych nastu stron w dziale Nowości i inboxy nie znalazłem wątku dotyczącego Legenda , więc założę nowy, jakby był już taki wątek to proszę Szanowną Admnistrację o przeniesienie . Na Armoramie pojawił się post w którym przedstawiono nowości ze znanej firmy Legend Productions : https://armorama.com/news/modern-stowage-idf-katlanit-and-ww2-stretcher Są tam złożone i rozłożone nosze US Army z II Wojny Światowej ,amerykańskie 10litrowe plastikowe kanistry, dużo przydatnego wojskowego amerykańskiego "szpeju" do przystrajania różnych Abramsów , Humerów i MRAP-ów,oraz coś dla wielbicieli "starozakonnych" pojazdów czyli zdalnie kierowane stanowisko strzeleckie z amerykańską półcalówką. Pozdr. A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 23 Czerwca 2021 Share Napisano 23 Czerwca 2021 Ten zestaw z półcalówką to brakujące ogniwo większości humvee IDF! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 23 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2021 Czyli wychodzi że dobrze że to wydali . Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Czerwca 2021 Share Napisano 23 Czerwca 2021 Godzinę temu, mandrivecs napisał: Ten zestaw z półcalówką to brakujące ogniwo większości humvee IDF! mam wrażenie że oni dużo pod IDF wydają - jak szukałem różnych bajerów do Achzarita to sporo fajnych "gadżetów" mieli Chociaż mogliby robić lepsze instrukcje, bo wszystkie wyglądają tak : i trzeba się mocno nakombinować i po 3 razy wszystko dokładnie przemyśleć, łącznie z kolejnością montażu elementów żeby nie być w czarnej d...e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 23 Czerwca 2021 Share Napisano 23 Czerwca 2021 To akurat prawda. Live Resin na przykład ma na stronie instrukcje montażu krok po kroku dla swoich zestawów. Za to w pudełku nawet kartki poglądowej brak. Tylko artbox na pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 23 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2021 8 godzin temu, M.A.V. napisał: mam wrażenie że oni dużo pod IDF wydają - jak szukałem różnych bajerów do Achzarita to sporo fajnych "gadżetów" mieli Chociaż mogliby robić lepsze instrukcje, bo wszystkie wyglądają tak : i trzeba się mocno nakombinować i po 3 razy wszystko dokładnie przemyśleć, łącznie z kolejnością montażu elementów żeby nie być w czarnej d...e Wiem bo posiadam ich zestawy waloryzacyjne do amerykańskiej ciężarówki M923 i M 60 Pattona instrukcje wyglądają ganz tak samo jak ta którą wrzuciłeś, ale co trzeba im przyznać to są niesamowicie dokładni. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi