LordDisneyland Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 efektywny wybuch Teraz to mnie przestraszyłeś , liczyłem raczej na efektowny mam kawałek drogi Słyszałem, że Arka do ligi wraca, więc pretekst będzie A i specjalny pociung ci podstawią.... W ostatni łykend na Wiśle wianki były puszczane - zainspirowany przez Constructora w sobotę puszczę F14 kitechu [f od f%$k!], bo nie mogę już na te wypraski patrzeć Tylko jakąś siarkę trza załatwić dla EFEKTOWNEGO bummmm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 26 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2008 LordDisneyland nie nie ja się w Gdyni urodziłem mieszkam gdzie indziej Na północ od Szczecina 116 km Lord faktycznie przegiąłem, bo wychodząc z definicji to efektywny to skuteczny No ale przecież o skuteczne wybuchy chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 To jeszcze lepiej, z pomiarów linijką wychodzi, że jesteś kibicem Pogoni [a to się chwali ;) ] żyjącym na Bałtyku [a to jeszcze bardziej się chwali, polscy "Boat people" ? Jest relaks, jest i czas na fląderkie ] Wolin czy podwodne miasto ? Albo się rąbnąłem w wyliczeniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 27 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2008 LordDisneyland Swinemunde panie W sumie to mam blisko do Pogoni, ale piłką się nie interesuję W życiu byłem raz na meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 LordDisneyland Swinemunde panie W sumie to mam blisko do Pogoni, ale piłką się nie interesuję W życiu byłem raz na meczu No to zapewne się cieszysz, że Flota weszła do II ligi ;). Co do Arki, to jeszcze nic pewnego - my cały czas walczymy, żeby nam pzpn (celowo z małej litery) oddał licencję na extraklasę )). pozdro dla kibiców , skoro na piłkarskie tematy 'zboczylim' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 pozdro dla kibiców , skoro na piłkarskie tematy 'zboczylim' No bo trudno sens życia pominąć I ma rację Bytom, że się burzy ! Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 27 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2008 Mnie to przeraża to co się dzieje po meczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 pozdro dla kibiców , skoro na piłkarskie tematy 'zboczylim' No bo trudno sens życia pominąć I ma rację Bytom, że się burzy ! Pozdrawiam... Pewien Anglik powiedział: 'Niektórzy uważają, że kibicowanie to kwestia życia i śmierci - Są w błędzie - To coś o wiele ważniejszego' Mnie to przeraża to co się dzieje po meczach... A co się dzieje po meczach? Bo ja w ciągu ostatnich kilku lat nie zauważyłem niczego przerażającego. Wcześniej, owszem, czasami, ale to głównie media nagłaśniały każdą, nawet najmniejszą zadymę, nadając jej rangę wojny światowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 27 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2008 Avi w sumie może i racja, media to niezłe szczekaczki, z byle czego robia aferę. Powiem szczerze, że nawet zasad gry w piłkę nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 Z ciebie taki sam kibic jak ze mnie, Euro oglądam jednym okiem żeby...Żonie było miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 Pewien Anglik powiedział: 'Niektórzy uważają, że kibicowanie to kwestia życia i śmierci - Są w błędzie - To coś o wiele ważniejszego' Shankley , manago Liverpool FC, dokładnie "Futbol to nie jest sprawa życia i śmierci, to coś znacznie ważniejszego" zasad gry w piłkę nie znam No więc tak - jak ten okrągły przedmiot znajdzie się w siatce, to jest gol. Przez pozostałe minuty człowiek siedzi i się wścieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 I już na czas jakiś masz spokój, Constructorze ... z piłką dużoformatową przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 2 Lipca 2008 Autor Share Napisano 2 Lipca 2008 LordDisneyland no właśnie wiem i sie ciesze, w końcu może normalnie będzie można właczyć telewizor bez tych cholernych drących się reklam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi