FAHR Napisano 3 Sierpnia 2021 Share Napisano 3 Sierpnia 2021 Najnowszy ulepek, model Trumpetera nr kat. 01578 lekko przerobiony w pudełku jest prawie wszystko, co trzeba. Zapraszam do obejrzenia. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 3 Sierpnia 2021 Share Napisano 3 Sierpnia 2021 Bardzo ładny, tylko mam wrażenie że trochę przekombinowany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 4 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2021 5 godzin temu, bulik58 napisał: Ten typ pojazdu to nie moja bajka, nie rozrozniam wersji A i B ale zastanawiam sie czy lufa jaka zastosowales jest odpowiednia , oraz czy w 1975 byly uzywane jeszcze uchylne oslony czy juz pelne gumowe itp. Poza tymi pytaniami model sie podoba Wszystko jest na swoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 4 Sierpnia 2021 Share Napisano 4 Sierpnia 2021 Ze wszystkich powojennych radzieckich czołgów ten jest najpokraczniejszy. To przez te małe kółeczka i boczne ekrany jak skrzydła u jakiegoś nielota, ale jak to każdy pokrak ma w sobie jakiś urok. Model wyszedł bardzo fajnie i bardzo mi się podoba. Surowe, ciemne brudzenie świetnie do niego pasuje jedynie przyczepie się do drewnianej belki, która jest czystsza niż wszystko dookoła. Jak zrobiłeś środkową podziałkę na peryskopie kierowcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 4 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2021 2 godziny temu, TAW napisał: Ze wszystkich powojennych radzieckich czołgów ten jest najpokraczniejszy. W swoim czasie w ZSRR ale i na świecie uznawany był za najładniejszy czołg podstawowy, chociaż wtedy punktem odniesienia były M48, M60 czy Leopard więc konkurencję miał raczej słaba. 3 godziny temu, TAW napisał: Jak zrobiłeś środkową podziałkę na peryskopie kierowcy? To akurat robota producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 7 Sierpnia 2021 Share Napisano 7 Sierpnia 2021 Jest potencjał. Ciekawie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 7 Sierpnia 2021 Share Napisano 7 Sierpnia 2021 Mi się podoba. Zwłaszcza te przecierki, rozjaśnienia, dużo kalek. Dodaj mu jakąś podstawkę i będzie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 9 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2021 Dziękuję za wszystkie opinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi