K_Mazur Napisano 23 Sierpnia 2021 Share Napisano 23 Sierpnia 2021 Witam kolegów. Tak jak pisałem w innym temacie, dawno z forum nie korzystałem, czas to nadrobić. Model ten zrobiłem juz jakieś ja wiem? ze 3 lata temu? Sam nie pamiętam. Lecz Hindy to moje ulubione maszyny więc nadal cieszy oko . W środku blaszki do kokpitu, parę rzeczy dorobionych przeze mnie wyszło i takie latadło. Zapraszam i Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Sierpnia 2021 Share Napisano 23 Sierpnia 2021 Zjawiskowy... Jaki był zestaw wyjściowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 23 Sierpnia 2021 Share Napisano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) 17 minut temu, Mitrandir napisał: Jaki był zestaw wyjściowy? W tytule widnieje ZVEZDA Fajnie utyrany śmiglak, podoba mi się chyba bardziej od tego eleganckiego śmiglaka znajomego kolegi z forum, który to światową galerię tu na forum miał jakiś czas temu Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez rudy0007 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Sierpnia 2021 Share Napisano 23 Sierpnia 2021 2 minuty temu, rudy0007 napisał: W tytule widnieje ZVEZDA Ehhh... Starość nie radość dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 23 Sierpnia 2021 Share Napisano 23 Sierpnia 2021 Nieźle styrany ;D podobają mi się zacieki przy śmigle ogonowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 24 Sierpnia 2021 Share Napisano 24 Sierpnia 2021 Maszyny bojowe to nie moja "bajka", ale tak utytłany to moim zdaniem fajnie by wyglądał bez podwieszeń i na podstawce z DUŻĄ ilością pyłu. Porzucony gdzieś w gorącym klimacie Bez tego (moim skromnym zdaniem) utytłany za bardzo... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 24 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2021 Dzięki Panowie za miłe słowa, cieszę że się się podoba. W dniu 23.08.2021 o 20:43, Mitrandir napisał: Ehhh... Starość nie radość dzięki E tam odrazu starość, zwykłe niedopatrzenie 13 godzin temu, Kon_Bar napisał: Maszyny bojowe to nie moja "bajka", ale tak utytłany to moim zdaniem fajnie by wyglądał bez podwieszeń i na podstawce z DUŻĄ ilością pyłu. Porzucony gdzieś w gorącym klimacie Bez tego (moim skromnym zdaniem) utytłany za bardzo... Wiadomo, są gusta i gusciki w sprawie brudzenia modeli. Ale dziękuję za opinie Kon_Bar, a co do podstawki to zrobiłem w sumie mała podstawkę do niego ale zdjęcie trochę przekłamuje kolory 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi