zbigi10000 Napisano 27 Sierpnia 2021 Share Napisano 27 Sierpnia 2021 Variable Fighter (czyli taki transformers ,przekształca się z jeta w mecha) z japońskiego anime. https://macross.fandom.com/wiki/VF-11B_Thunderbolt Model bezproblemowy , wymalowany gunze c . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 28 Sierpnia 2021 Share Napisano 28 Sierpnia 2021 Fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 28 Sierpnia 2021 Share Napisano 28 Sierpnia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campana Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 Świetny model i bardzo dobre zdjęcia. Wg mojej oceny subtelne i chyba idealnie dopasowane ślady eksploatacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 4 Września 2021 Share Napisano 4 Września 2021 Bardzo dobre wykonanie. Ja mam swojego rozgrzebanego w malowaniu Top Gun Agressor (niebieski). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek80 Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Rewelacyjna robota. Bardzo mi się podoba ta futurystyczna wersja F-14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi