milczacy Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 Model skończony jeszcze w maju, mój pierwszy Roden, musiałem się bardziej "napracować" Kalkomanie (doskonałe) od Caracal'a. Malowany głównie Gunze. Dałem za mało obciążenie 'w nos' i model siada na ogonie - stąd tylna podpora, która była używana również w prawdziwym samolocie, dlatego to nie takie sci-fi. Efekt jaki jest każdy widzi: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 Elegancki, bardzo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 5 godzin temu, milczacy napisał: Efekt jaki jest każdy widzi: Efek jest za....sty. Bardzo ładnie wyszedł. Długo się nad zakupem tego pokraka zastanawiałem ale po tej galerii wiem, że warto wydać tych parę złociszy. Piękny model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi