Pszczółka Napisano 14 Listopada 2006 Autor Share Napisano 14 Listopada 2006 Dzięki za opinie przeraza mnie ten kolektor wydechowy który pomalowany jest w kolorze złotym Przemaluje go na srebrny bo sam sie zastanawiam że on mi coś nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 15 Listopada 2006 Share Napisano 15 Listopada 2006 Ładnie sklejony oraz pomalowany lecz jak Ci pisałem, mogłeś całe okablowanie przerobić i plastyki zamienić na ruchome "kable". Lecz nie narzekam tylko sugeruję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adas Napisano 28 Listopada 2006 Share Napisano 28 Listopada 2006 Kiedy ruszą prace podoba mi się twoja praca a model jest fajny i odpicowany więc się pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 28 Listopada 2006 Autor Share Napisano 28 Listopada 2006 Kiedy ruszą prace podoba mi się twoja praca a model jest fajny i odpicowany więc się pytam Nie wim kiedy ruszą ponieważ wziołem sie za nowy projekt lawety który mi bardzo zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 28 Listopada 2006 Share Napisano 28 Listopada 2006 Kiedy ruszą prace podoba mi się twoja praca a model jest fajny i odpicowany więc się pytam Nie wim kiedy ruszą ponieważ wziołem sie za nowy projekt lawety który mi bardzo zależy TYPOWY SAMIEC:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 28 Listopada 2006 Autor Share Napisano 28 Listopada 2006 (edytowane) Kiedy ruszą prace podoba mi się twoja praca a model jest fajny i odpicowany więc się pytam Nie wim kiedy ruszą ponieważ wziołem sie za nowy projekt lawety który mi bardzo zależy TYPOWY SAMIEC:D:D:D jednak bede dwie rzeczy robił naraz była dziś u nas Pani Bogusia szefowa Polskiego Trakera i przekonała mnie żebym się wziął za prace nad Volvem Edytowane 30 Listopada 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adas Napisano 29 Listopada 2006 Share Napisano 29 Listopada 2006 No to gratulacje bo już myślałem że się nie weźniesz bo roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu79 Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 cześć pszczółka mam pytanko: co za farbką pomalowałeś turbine albo skrzynie biegów chodzi mi o kolor srebrny a drugi kolor to kolor kolektora wydechowego ten brąz. też zabieram sie za skłądanie silnika i chciałem zrobić kolor chromu na turbince ale widze że twój kolor turbinki też jest fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 7 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2006 cześć pszczółka mam pytanko: co za farbką pomalowałeś turbine albo skrzynie biegów chodzi mi o kolor srebrny a drugi kolor to kolor kolektora wydechowego ten brąz.też zabieram sie za skłądanie silnika i chciałem zrobić kolor chromu na turbince ale widze że twój kolor turbinki też jest fajny. ja to malowałem sprayem jest to kolor aluminium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 12 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2007 Sory że post pod postem ale teraz to jest bardzo ważne. Witam! O to co zamówiłem w kuchmodel. Jest to próbna wersja tylko dla mnie, czekam jeszcze na fartuchy (chlapacze) do tyłu ciągnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Stycznia 2007 Share Napisano 12 Stycznia 2007 super z czego są zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 12 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2007 super z czego są zrobione Z gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 12 Stycznia 2007 Share Napisano 12 Stycznia 2007 (edytowane) Jednym słowem wypas kto to robi Miażdzysz Edytowane 12 Stycznia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 12 Stycznia 2007 Share Napisano 12 Stycznia 2007 super z czego są zrobione Z gumy Hehe Wycieraczki w dechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 Ładne, robią wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 15 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2007 Witam ! Dzisiaj dostałem reszte Załoze jak bede miał gotowe nadkola i pokaze jak całośc z nadkolami wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 16 Stycznia 2007 Share Napisano 16 Stycznia 2007 fajnie narazie to tylko widzielismy wycieraczki i chlapacze a gdzie Volvo albo naczepa narazie niewidac nic tylko kawalek wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 16 Stycznia 2007 Share Napisano 16 Stycznia 2007 fajnie narazie to tylko widzielismy wycieraczki i chlapacze a gdzie Volvo albo naczepa narazie niewidac nic tylko kawalek wnetrza Przeca całe podwozie jest zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 16 Stycznia 2007 Share Napisano 16 Stycznia 2007 Przeca całe podwozie jest zrobione napisalem ze niema podwozia podwozie jest ale kabiny ani naczepy niewidac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 16 Stycznia 2007 Share Napisano 16 Stycznia 2007 Przeca całe podwozie jest zrobione napisalem ze niema podwozia podwozie jest ale kabiny ani naczepy niewidac nie ma podwozia podwozie jest WTF? Ja jakoś tego co ty piszesz nie rozumiem , pisz wyraźnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 17 Stycznia 2007 Share Napisano 17 Stycznia 2007 Przeca całe podwozie jest zrobione napisalem ze niema podwozia podwozie jest ale kabiny ani naczepy niewidac nie ma podwozia podwozie jest WTF? Ja jakoś tego co ty piszesz nie rozumiem , pisz wyraźnie!! Albo po prostu nie uciekaj z lekcji języka polskiego Ps.Koniec OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 ale zabawny jestes Praetorian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 18 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2007 Święte słowa Preatorian powiem wam szczerze że tez połowa nie rozumię co pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 ale nie oto mi chodzilo!!!!!!! zaraz zrobicie z rtego wielka afere a Pszczolka z kad wzioles ten model z jakiego sklepu kupiles bo na mojekobby.pl niema a wlasnie uganiam sie za nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 18 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2007 ale nie oto mi chodzilo!!!!!!! zaraz zrobicie z rtego wielka afere a Pszczolka z kad wzioles ten model z jakiego sklepu kupiles bo na mojekobby.pl niema a wlasnie uganiam sie za nim ja go dostałem jako za nagrode Nigdzie nie musiałem się uganiac za nim Sprawdz czy tutaj jest http://padrebooks.pl/e-sklep/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi