Pszczółka Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 (edited) Witam oto mój nowy nabytek i zastanawiam się w jakim malowaniu go zrobic ale mam tylko dwa zdjęcia tego zrobiłbym bez tych pasków na bokach Edited November 2, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Mamy kolejnego modelarza klejącego trucki Gratuluję zakupu Jak będziesz go malowal, z pudła czy w jakichś innych barwach Ps. Już zasiadam w fotelu i czekam na relację z budowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksander Zielony Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 No jak dla mnie to ten z dolnej fotografii, koniecznie z tymi spawarkami na dachu . Ja też zasiadam z zimnyn napojem przy relacji. Pozdrowienia z Bytonia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pszczółka Posted June 25, 2006 Author Share Posted June 25, 2006 Mam 104 zdjęc i nie wiem którego wybrać (poprostu zawrót głowy) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szesnastak Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Życzę powodzonka w budowie Volviaka No i czekam na ciekawą relację z budowy A co do malowania to przy 104 zdjęciach chyba wybierzesz jak najciekawsze Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pszczółka Posted June 25, 2006 Author Share Posted June 25, 2006 Juz podjąłem decyzje robie z Delty trans Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Tak przy okazji, czy pośród tych 104 fotek miałeś takie, o których z ręką na sercu, mógłbyś powiedzieć, że mają brzydkie malowanie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pszczółka Posted June 25, 2006 Author Share Posted June 25, 2006 No nie któres mi się tam podobały ale postanowiłem zrobic Delte Trans. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pszczółka Posted June 26, 2006 Author Share Posted June 26, 2006 Mamy kolejnego modelarza klejącego trucki Gratuluję zakupu Jak będziesz go malowal, z pudła czy w jakichś innych barwach Ps. Już zasiadam w fotelu i czekam na relację z budowy Postaniwiłem zrobic go w delte trans, bo kalkomanie już sobie zamówiłem w firmie kuchmodel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Będziesz robił cały zestaw, czy tylko ciągnik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pszczółka Posted June 26, 2006 Author Share Posted June 26, 2006 Będziesz robił cały zestaw, czy tylko ciągnik Najpierw ciagnik a pózniej naczepa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pszczółka Posted June 26, 2006 Author Share Posted June 26, 2006 A oto prawdopodobieństwo że chyba zrobie taką naczepe do Volva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 O, jeszcze nie widzialem modelu naczepy do szkla... Chociaz pewnie malo jeszcze widzialem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pszczółka Posted July 11, 2006 Author Share Posted July 11, 2006 O, jeszcze nie widzialem modelu naczepy do szkla... Chociaz pewnie malo jeszcze widzialem... Ja zrobie z zwykłej naczepy podwozie a zabudowe zrobie z pianoplastiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefantes Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Życzę powodzonka w pracach przy modelu. Oby wszystko się udało i szło po Twojej myśli Będę na pewno śledził i ja ten temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 O, jeszcze nie widzialem modelu naczepy do szkla... Chociaz pewnie malo jeszcze widzialem... Ja zrobie z zwykłej naczepy podwozie a zabudowe zrobie z pianoplastiku Jak tam z budową, zmontowałeś juz coś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pszczółka Posted July 12, 2006 Author Share Posted July 12, 2006 O, jeszcze nie widzialem modelu naczepy do szkla... Chociaz pewnie malo jeszcze widzialem... Ja zrobie z zwykłej naczepy podwozie a zabudowe zrobie z pianoplastiku Jak tam z budową, zmontowałeś juz coś Jeszcze nic nie zmontowałem tylko pomału sobie grzebie w Volvaku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraz Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Niemoge się doczekać relacji z budowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pszczółka Posted August 3, 2006 Author Share Posted August 3, 2006 Pomału mnie sie nie spieszy mam czas ostatnio mnie sie nic nie chce robic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pszczółka Posted August 3, 2006 Author Share Posted August 3, 2006 Witam chyba zmieniłem zdanie co do naczepy chyba zrobie zwykłaa nie tą co pokazałem wcześniej bo tam będzie bardzo i to bardzo duzo pracy Zrobię ten zestaw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Witam chyba zmieniłem zdanie co do naczepy chyba zrobie zwykłaa nie tą co pokazałem wcześniej bo tam będzie bardzo i to bardzo duzo pracy Zrobię ten zestaw a wogóle to czy zacząłeś już coś sklejać w Volviaku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pszczółka Posted August 4, 2006 Author Share Posted August 4, 2006 Witam chyba zmieniłem zdanie co do naczepy chyba zrobie zwykłaa nie tą co pokazałem wcześniej bo tam będzie bardzo i to bardzo duzo pracy Zrobię ten zestaw a wogóle to czy zacząłeś już coś sklejać w Volviaku No cos pomału zacząlem przy ramie troche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus05 Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Masztal powiedz mi, jaki kształt ma zbiornik paliwa w tym wydaniu FH16, okrągły, kwadratowy czy w kształcie litery D???? Pozdr Marcus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NobelEXC Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Jesli chodzi o model to jest to kwadratowy od wersji F12/16 Na tym na zdjęciu jest oczywiście "D" Pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerman Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Witam Fajny model. Ja lubie skladać też takie modele . Czekam na zdjęcia z budowy . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts