Artek82 Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Dziś "inbox" lub "inbag" bardziej, mikro modelu w skali 1/200 samolotu Jak-23. Spółdzielnia Pracy Estetyka z Warszawy poza fajnymi jak na tamte czasy modelami samochodów wypuściła kilka mikro modeli lotniczych takich jak: Su-7, Ił-28, Hellcat lub Wildcat i ten oto Jak-23. Su-7 nie był zbytnio estetyczny i nie posiadam go w swoich zbiorach, ale jeśli ktoś go ma z szanownego grona miłośników staroci to miło byłoby go zobaczyć. Iła-28 mam i też go zaprezentuję. Hellcato-Wildcata mam w formie złomu to tak kiedyś przy okazji też pokażę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 O, żesz... Jestem fszczonsnienty. Zwłaszcza kabinką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 7 Września 2021 Autor Share Napisano 7 Września 2021 Teraz, KayFranz napisał: O, żesz... Jestem fszczonsnienty. Zwłaszcza kabinką. Raczej niedocyckaną landrynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Był i u mnie razem z Iłem28. I ta fantastyczna podstawka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Ja mam czarnego z pomarańczowym szkiełkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Pomarańczowym??? To ten samolot miał kierunkowskazy? Вот техника! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi