_OldMan_ Napisano 20 Listopada 2021 Share Napisano 20 Listopada 2021 Maść nagietkowa +10 do prestiżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 20 Listopada 2021 Share Napisano 20 Listopada 2021 Bardzo ładnie się prezentuje To teraz tylko zabawa z gąsienicami została Gumowe czy plastikowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 20 Listopada 2021 Autor Share Napisano 20 Listopada 2021 5 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: Bardzo ładnie się prezentuje To teraz tylko zabawa z gąsienicami została Gumowe czy plastikowe? zestawowe plastiki 5 godzin temu, _OldMan_ napisał: Maść nagietkowa +10 do prestiżu. a jak niech inni widza ze się powodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 24 Listopada 2021 Autor Share Napisano 24 Listopada 2021 Coraz bliżej końca a w sumie zostały tyko gąsiennicę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 25 Listopada 2021 Autor Share Napisano 25 Listopada 2021 (edytowane) Niby po fakcie ale może się komuś przyda to co mój znajomy znalazł.. .zdjęcie tylko do celów dyskusyjnych Edytowane 25 Listopada 2021 przez skikut87 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 25 Listopada 2021 Share Napisano 25 Listopada 2021 Śliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 29 Listopada 2021 Autor Share Napisano 29 Listopada 2021 Coraz bliżej końca - jak dobrze pójdzie to dziś popołudniu zakończę projekt ( pierwszy od ponad roku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drab Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Uff.... ciekawa dyskusje na temat kolorów, układu pasów. A ja mam bardziej ogólne pytanie. Czy pasy kamuflażowe na kadłubie powinny mieć ostre przejścia, czy łagodne malowane natryskowo (oczywiście nie dotyczy przypadków kiedy były obwiedzione czarnymi liniami)? Pytam w kontekście maskowania przed malowaniem? Inaczej, czy łagodne przejścia będą błędem? Podoba sie model, chyba będe kopiował pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Na Somuach na pewno byłyby błędne, wszystkie miału ostre przejścia. Co do zasady francuskie kamuflaże były "ostre", choć pewnie znalazłyby się wyjątki - nigdy specjalnie nie przeglądałem jak to wyglądało na tym co oddawano tuż przed lub w trackie kampanii '40-stego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi