cayman Napisano 18 Września 2021 Share Napisano 18 Września 2021 Po wakacyjnej przerwie w modelarstwie ,wreszcie kolejny pułkownik ukończony . Model Aoshimy ,które dobrze się składają .Parę sztuk mam zrobionych i nie było żadnych większych problemów przy ich składaniu, ale musiał nastąpić ten pierwszy raz bo trafił mi się egzemplarz ze zwichrowaną karoserią . Zorientowałem się dopiero jak chciałem wkleić przednią szybę a ona odskakiwała jak sprężyna bo dach był prze koszony w lewą stronę. To samo potem miałem z szybami bocznymi . Przy zachowaniu ,,zimnej krwi" dziękować , udało się wkleić szyby bez narobienia szkód. A sprzedający zapewniał mnie ,że absolutnie bezwypadkowy. i parę fotek na czarnym tle i moja stajnia Lambo , tylko do garażu mi się nie zmieściła. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 19 Września 2021 Share Napisano 19 Września 2021 No w końcu człowiek się doczekał końca tego złomu Jak jeszcze Dorotka coś ruszy u siebie w warsztacie, to już w ogóle będzie cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Września 2021 Share Napisano 19 Września 2021 (edytowane) bardzo ładna żabcia tylko poproś Admina o przeniesienie wątku bo to Galeria a jest na Warsztatach EDIT --------------- a nie... sorry - widzę że Galeria też jest Edytowane 19 Września 2021 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 19 Września 2021 Autor Share Napisano 19 Września 2021 2 godziny temu, toled napisał: No w końcu człowiek się doczekał końca tego złomu Jak jeszcze Dorotka coś ruszy u siebie w warsztacie, to już w ogóle będzie cud Ja po wakacyjnej przerwie ruszam z robotą ,tylko muszę się zastanowić z którym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 21 Września 2021 Share Napisano 21 Września 2021 W dniu 19.09.2021 o 16:24, cayman napisał: Ja po wakacyjnej przerwie ruszam z robotą ,tylko muszę się zastanowić z którym modelem. Daj 10 propozycji, to wybierzemy za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi