cayman Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 Po wakacyjnej przerwie w modelarstwie ,wreszcie kolejny pułkownik ukończony . Model Aoshimy ,które dobrze się składają .Parę sztuk mam zrobionych i nie było żadnych większych problemów przy ich składaniu, ale musiał nastąpić ten pierwszy raz bo trafił mi się egzemplarz ze zwichrowaną karoserią . Zorientowałem się dopiero jak chciałem wkleić przednią szybę a ona odskakiwała jak sprężyna bo dach był prze koszony w lewą stronę. To samo potem miałem z szybami bocznymi . Przy zachowaniu ,,zimnej krwi" dziękować , udało się wkleić szyby bez narobienia szkód. A sprzedający zapewniał mnie ,że absolutnie bezwypadkowy. i parę fotek na czarnym tle i moja stajnia Lambo , tylko do garażu mi się nie zmieściła. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toled Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 No w końcu człowiek się doczekał końca tego złomu Jak jeszcze Dorotka coś ruszy u siebie w warsztacie, to już w ogóle będzie cud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 (edited) bardzo ładna żabcia tylko poproś Admina o przeniesienie wątku bo to Galeria a jest na Warsztatach EDIT --------------- a nie... sorry - widzę że Galeria też jest Edited September 19, 2021 by M.A.V. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayman Posted September 19, 2021 Author Share Posted September 19, 2021 2 godziny temu, toled napisał: No w końcu człowiek się doczekał końca tego złomu Jak jeszcze Dorotka coś ruszy u siebie w warsztacie, to już w ogóle będzie cud Ja po wakacyjnej przerwie ruszam z robotą ,tylko muszę się zastanowić z którym modelem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toled Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 W dniu 19.09.2021 o 16:24, cayman napisał: Ja po wakacyjnej przerwie ruszam z robotą ,tylko muszę się zastanowić z którym modelem. Daj 10 propozycji, to wybierzemy za Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts