cayman Napisano 18 Września 2021 Napisano 18 Września 2021 Po wakacyjnej przerwie w modelarstwie ,wreszcie kolejny pułkownik ukończony . Model Aoshimy ,które dobrze się składają .Parę sztuk mam zrobionych i nie było żadnych większych problemów przy ich składaniu, ale musiał nastąpić ten pierwszy raz bo trafił mi się egzemplarz ze zwichrowaną karoserią . Zorientowałem się dopiero jak chciałem wkleić przednią szybę a ona odskakiwała jak sprężyna bo dach był prze koszony w lewą stronę. To samo potem miałem z szybami bocznymi . Przy zachowaniu ,,zimnej krwi" dziękować , udało się wkleić szyby bez narobienia szkód. A sprzedający zapewniał mnie ,że absolutnie bezwypadkowy. i parę fotek na czarnym tle i moja stajnia Lambo , tylko do garażu mi się nie zmieściła. 5 Cytuj
toled Napisano 19 Września 2021 Napisano 19 Września 2021 No w końcu człowiek się doczekał końca tego złomu Jak jeszcze Dorotka coś ruszy u siebie w warsztacie, to już w ogóle będzie cud Cytuj
M.A.V. Napisano 19 Września 2021 Napisano 19 Września 2021 (edytowane) bardzo ładna żabcia tylko poproś Admina o przeniesienie wątku bo to Galeria a jest na Warsztatach EDIT --------------- a nie... sorry - widzę że Galeria też jest Edytowane 19 Września 2021 przez M.A.V. Cytuj
cayman Napisano 19 Września 2021 Autor Napisano 19 Września 2021 2 godziny temu, toled napisał: No w końcu człowiek się doczekał końca tego złomu Jak jeszcze Dorotka coś ruszy u siebie w warsztacie, to już w ogóle będzie cud Ja po wakacyjnej przerwie ruszam z robotą ,tylko muszę się zastanowić z którym modelem. Cytuj
toled Napisano 21 Września 2021 Napisano 21 Września 2021 W dniu 19.09.2021 o 16:24, cayman napisał: Ja po wakacyjnej przerwie ruszam z robotą ,tylko muszę się zastanowić z którym modelem. Daj 10 propozycji, to wybierzemy za Ciebie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi