Kalor Napisano 2 Października 2021 Share Napisano 2 Października 2021 Kugelpanzer z miniartu, Libia '43. Model byłby znacznie ciekawszy gdyby wnętrze było lepiej zaprojektowane, może coś w stylu z gier wolvenstein? Trochę osłabiło mój entuzjazm do niego, wymieniłem tylko blokadę drzwi na bardziej okrętową, ruchome drzwi i lekko go pochyliłem. Miałem problem z wymyśleniem jak go obrobić, piach i kamienie będą transportowane aż na samą górę do tego wzbity pył. Rdzy niet, nie widzę sensu aż tak go zdzierać. Koło też było trudne, wzorowałem się na ciężarówkach górniczych, mniej więcej wyszło, kolor tego co się przylepia jest raczej jednolity, mogłem dać trochę jaśniejszy. Tu próbowałem zrobić ślady po rozpaćkanych pociskach z KMu, pomysł dobry, realizacja słaba, 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Października 2021 Share Napisano 2 Października 2021 Śp. dowódca DAK marszałek Erwin Rommel -właśnie ogląda swoją nową tajną broń Kugelpanzer. Pojazd ten na pewno da niezłego łupnia konserwatywnym Anglikom i ich sojusznikom. Dziwoląg ten wystraszy pewnie i samego Faraona!!!! Gratulacje fajna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 2 Października 2021 Share Napisano 2 Października 2021 Zrób fotkę żeby trochę wnętrza zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 2 Października 2021 Autor Share Napisano 2 Października 2021 A to od miniartu: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 Października 2021 Share Napisano 2 Października 2021 No Joseph był by raczej dumny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 5 Października 2021 Super Moderator Share Napisano 5 Października 2021 Świetny model - taki na czasie hihihi... Może udało by się dorobić jakąś podstawkę i może fixa z boku dołożyć? Było by zacnie - ale i tak jest bardzo ciekawie pozdrawiam Chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Października 2021 Share Napisano 5 Października 2021 ciekawy dziwolong - fajnie że się zdecydowałeś na barwy DAK choć pewnie z takim układem jezdnym to by daleko w tamtych warunkach nie ujechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 5 Października 2021 Autor Share Napisano 5 Października 2021 O, łał, dzięki za fotkę tygodnia! 2 godziny temu, Reflect napisał: Świetny model - taki na czasie hihihi... Może udało by się dorobić jakąś podstawkę i może fixa z boku dołożyć? Było by zacnie - ale i tak jest bardzo ciekawie Pomyśle nad tym, jak go składałem w czerwcu to było z gorąco na takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi