makinen Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Mam na stanie takich dwóch- niestety w 1:35 raczej ich nie będzie, więc wszedłem w posiadanie skali 1:32 (mniej więcej). Wykonanie świetne, materiał zdjęciowy do malowania mam obszerny. Po podkładzie wyglądają następująco. PS. Producent to GROM ART https://gromart.pl/ 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted November 25, 2021 Author Share Posted November 25, 2021 Zdjęcia kiepskie, to i kiepsko widać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bondarek Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Świetny temat, mają na prawdę fajne figurki. Nabyłem sobie snajpera, jak trochę się już ogarnę to się za niego biorę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_G Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Grom Art wydał też komandosa LWP (1 bsz lub 48, 56, 62 ksz) - gdyby ktoś z Kolegów robił z chęcią pooglądam. Figurkowcem nie jestem ale temat bliski mi jako rekonstruktorowi 6 PDPD (to w końcu sąsiednia firma, ruchy kadrowe między desantem a specjalnymi był spore). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 W dniu 14.11.2021 o 14:20, makinen napisał: Mam na stanie takich dwóch- niestety w 1:35 raczej ich nie będzie, więc wszedłem w posiadanie skali 1:32 (mniej więcej). Wykonanie świetne, materiał zdjęciowy do malowania mam obszerny. Po podkładzie wyglądają następująco. PS. Producent to GROM ART https://gromart.pl/ Fajne figurki -to stary Grom jeszcze w Nomexach, hełmach francuskich starego typu, ten z lewej ma używanego do szkolenia PROTEC-a (kask plastikowy). Buty Lowa, strego typu noktowizor i karabin M-4. Wszystko się zgadza.... Nawet chuligan na plecach jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted December 6, 2021 Author Share Posted December 6, 2021 Musi się zgadzać. Fachowiec projektował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts