myszaty Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2022 Modelik zmęczony...wyszło jak wyszło, poniżej standardów forum ale już nie byłem w stanie po tylu perypetiach z kalkami i crash testem wyprowadzić go bardziej na ludzi. Maszyna E. Corsiego z 7 Eskadry Albatros DIII 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Można delikatnie rozjaśnić... Współczuję tych zmagań, wysysają energię i chęć do pracy. Przyjemny model wyszedł, choć to co rzuca się od razu w oczy to brak podkładu pod kalki, spod których przeziera dywan. Może kup jakiegoś Eduarda z prostym malowaniem, bez żadnej tam lozengi i zrób sobie rekreacyjnie? Poprawi Ci to nastrój... O ile oczywiście nie masz utrwalonych tendencji masochistyczno- autodestrukcyjnych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2022 Mam w magazynku fokkera z edka. Te prześwity na dywanie nawet mi się spodobały, nie odebrałem tego jako minus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 4 minuty temu, myszaty napisał: Mam w magazynku fokkera z edka. Którego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2022 D VII 72 profipack z zestawem kalek techmodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 70131, czy 70134? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2022 70131. Jak oglądam ramki to edek posprzątał tym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Ale przecież tam są kalki i chyba lozenga też jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2022 Jest lozenga edkowa, komplet stripsów, lozenge techmodu kupiłem wcześniej, i jeszcze zestaw z szachownicami. Pomyślę kiedyś czy nie zrobić 2 fokkerów bo kalek wystarczy. Np. Bastyra i coś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Nie rozumiem... Pisałem poważnie. Masz tam przecież możliwość wykonania samolotu Leuscha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2022 (edytowane) Wiem. Tylko że nie ma szchownic Z zestawu techmodu: lub dyspozycyjny Bastyra: Edytowane 31 Stycznia 2022 przez myszaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 4 Lutego 2022 Share Napisano 4 Lutego 2022 W dniu 31.01.2022 o 16:46, myszaty napisał: Wiem. Tylko że nie ma szchownic Z zestawu techmodu: lub dyspozycyjny Bastyra: Z tym Bastyrem to ostrożnie, bo chyba niespecjalnie to malowanie jest dokładnie tu odwzorowane i w ogóle niewiele ma z Bastyrem wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 4 Lutego 2022 Autor Share Napisano 4 Lutego 2022 Ale ładny z tym zygzakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 (edytowane) Spoko, tylko że zygzak podobno był czarny (wstęga Krzyża Żelaznego). To samolot Wojciecha Białego z 15 Eskadry Myśliwskiej. Natomiast Albatros "kościuszkowski" bardzo fajny. Edytowane 5 Lutego 2022 przez GrzeM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 5 Lutego 2022 Autor Share Napisano 5 Lutego 2022 Wstęgę można by wymalować... Szkoda że go nie ma w albumie o OAW...było by prościej Może w kolejnych częściach będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 Na pewno jest w tej książce, i to dość dokładnie opisany, ze zdjęciami - i narysowany w kolorze. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 10 Lutego 2022 Autor Share Napisano 10 Lutego 2022 @GrzeM bardzo dziękuję, wachałem się co do tej publikacji , ale widzę niepotrzebnie. Zamawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi